07. 07. 2021 - 08:15
Enrique: Ovo kako Pedri igra u svojim godinama nisam vidio ni...
907
Shares
Enrique: Ovo kako Pedri igra u svojim godinama nisam vidio ni od koga, pa ni od Andresa Inieste

TALIJANI JEDVA DOČEKALI PENALE

Enrique: Ovo kako Pedri igra u svojim godinama nisam vidio ni od koga, pa ni od Andresa Inieste

07. 07. 2021 - 08:15
0
Shares

Selektor Španije Luis Enrique komentarisao je ispadanje svoje reprezentacije s Eura nakon poraza od Italije poslije izvođenja kaznenih udaraca.

"Svi smo ponosni na ovu reprezentaciju, imamo mnogo mladih igrača koji su odigrali neshvatljivo zrelo za svoje godine. Ovo kako Pedri igra u svojim godinama nisam vidio ni od koga, pa ni od Andresa Inieste", započeo je Enrique.

Izuzetno je zadovoljan onime što je Furija pokazala na Europskom prvenstvu.

"Dao bih izvanrednu ocjenu našoj predstavi na Euru. Možda devetka zato što nismo došli do finala. Bili smo momčad od početka do kraja. Vidio sam mnogo pozitivnih stvari te mlade igrače koji će reprezentaciji dati još puno toga. Cilj je na ovom Euru bio formirati momčad na koju se navijači mogu ponositi."

Osvrnuo se i na samu utakmicu.

"Talijani su se radovali kaznenim udarcima, a mi smo imali snage da odigramo još pola sata. Sretan sam i ponosan na ono što smo prikazali. Izašli smo igrati svoju igru."

"U nogometu morate pobjeđivati ​​i gubiti. Igrači su shrvani, ali morate naučiti podnijeti poraz. Izgubili smo, ali moramo naučiti našu djecu da poslije poraza ne smiju plakati, moraju ustati", poručio je za kraj.

Učitaj još novosti