05. 07. 2021 - 23:43
LUD DAN NA EVROPSKOJ PIJACI City, United i PSG pred dovođenjem...
907
Shares
LUD DAN NA EVROPSKOJ PIJACI City, United i PSG pred dovođenjem velikih pojačanja, Pjanić jasno rekao gdje želi otići

TRANSFER PIJACA IZUZETNO BURNA

LUD DAN NA EVROPSKOJ PIJACI City, United i PSG pred dovođenjem velikih pojačanja, Pjanić jasno rekao gdje želi otići

Sport.ba
05. 07. 2021 - 23:43
0
Shares

Iza nas je još jedan zanimljiv dan na evropskoj fudbalskoj tržinici. Za vas smo izdvojili najbitnije detalje, koje možete pogledati u nastavku.

BOMBETINA S OTOKA Guardiola raspametio navijače - megazvijezda na pragu Cityja
Aktuelni prvaci Engleske na pragu su angažovanja velikog pojačanja u napadu, više o tome čitajte OVDJE.

NA TEATRU SNOVA GLEDAT ĆEMO OPET PLES ZVIJEZDA Nakon Sancha i Varanea, United dovodi još jedno veliko pojačanje!
Manchester United je na rubu dovođenja francuskog veznjaka, o tome više OVDJE.

ATLETICO POTVRDIO DUGO NAJAVLJIVANI TRANSFER
Atletico je danas potvrdio dugo najavljivani transfer. Dres prvaka ŠpanIje od iduće sezone nosit će 20-godišnji Portugalac iz Fluminensea Marcos Paolo.

Paolo je prošao sve selekcije slavnog brazilskog kluba, a mogao je birati između reprezentacije Brazila i Portugala. Odlučio se za Portugal, za čije je mlađe selekcije odigrao četiri utakmice.

Radi se o krilnom napadaču čija vrijednost na Transfermarktu iznosi devet miliona eura.

HAKIMI U PARIZU
Ugledni novinar Fabrizio Romano objavio je kako je Marokanac Achraf Hakimi poletio u Pariz i da bi se vrlo brzo mogao očekivati njegov potpis za PSG.

Bivši igrač Reala, Borussije Dortmund i Intera trebao bi biti još jedno jako ime na popisu Parižana za ovu sezonu. Uskoro se očekuje i potpis Sergija Ramosa, a prethodno su stigli Gianluigi Donnarumma iz Milana i Georgino Wijnaldum iz Liverpoola. Više o transferu Hakimija čitajte OVDJE.

PJANIĆ ŽELI NATRAG U JUVE
Mundo Deportivo je u nedjelju objavio vijest da Miralem Pjanić, igrač za kojega je Barca lani Juventusu platila čak 60 miliona eura, može besplatno otići iz katalonskog kluba.

Uprava Barcelone ponudit će Pjaniću kompenzaciju za raskid ugovora. Uz slobodne papire ponudit će mu određenu cifru, koja je međutim mnogo manja od novca koji bi mogao dobiti ako odbije dogovor o kompenzaciji i ako eventualno odluči tri sljedeće godine sjediti na tribinama jer je Ronald Koeman jasno poručio da ga ne vidi u svojim planovima.

TuttoMercato danas donosi nove vijesti. Ovaj portal je razgovarao s Pjanićevim menadžerom, koji mu je otkrio želju reprezentativca BiH. Prema tvrdnjama TMW-a, Pjanićeva želja je sasvim jasna. Želi se vratiti u Juventus i ponovo surađivati s Massimilianom Allegrijem.

DVIJE JAKE PONUDE ZA LOCATELLIJA
Manuel Locatelli, veznjak Sassuola i talijanske reprezentacije koja je u polufinalu Eura, uskoro bi mogao promijeniti sredinu. Prema navodima medija koji prate zbivanja u Serie A, Sassuolo je u pregovorima s Arsenalom i Juventusom vezanima za prodaju ovog igrača.

U klubu se nadaju poslu teškom oko 40 miliona eura.

RIAD BAJIĆ IMA NOVI KLUB
Breša je potvrdila dolazak bh. napadača Riada Bajića. Riječ je o posudbi na jednu sezonu, a naš fudbaler stiže iz Udinesea. Opširnije pročitajte OVDJE.

Učitaj još novosti