02. 07. 2021 - 07:52
STRAŠNO: Banja Luka "polupala lončiće" nije jasno jesu li...
907
Shares
STRAŠNO: Banja Luka

Deura i naše cure u drugom planu

STRAŠNO: Banja Luka "polupala lončiće" nije jasno jesu li razumjeli da dočekuju reprezentativku Bosne i Hercegovine, a ne Srbije!

02. 07. 2021 - 07:52
0
Shares

Grad Banja Luka organizovao je sinoć svečani doček košarkašicama iz ovog grada, a koje su nastupale za Srbiju, odnosno BiH na nedavno završenom Eurobasketu.

Saša Čađo je sa Srbijom osvojila zlato na Evropskom prvenstvu, dok su Banjalučanke koje igraju za BiH, predvođene kapitenom Milicom Deurom, zauzele peto mjesto i izborile kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

Na dočeku su iz bh. reprezentacije bile još Dragana Domuzin, Irena Vrančić, Milica Deura i Milina Mišeljić.

Na balkonu Gradske uprave je uz natpis "Ponos Banja Luke" upriličen doček košarkašicama uz veći broj okupljenih građana. Čađo je uz "Marš na Drinu" izašla na govornicu i dobila je velike ovacije.

Iz nekog razloga, zastava Bosne i Hercegovine je "zaboravljena", a Deura i njene saigračice koje su branile boje BiH bile su u potpuno drugom planu i zapravo jedina zvijezda ove predstave bila je reprezentativka Srbije zbog koje je sve i organizovano.

Naše reprezentativke su zasluženi doček imale u sarajevskoj Vijećnici po dolasku iz Španije, no stiče se dojam da su mnogi kupili političke poene i da su prebrzo zaboravljene...

Sport.ba/SportSport.ba

Učitaj još novosti