22. 06. 2021 - 14:00
Messi mu se potpisao ispod tetoveže na leđima: On odmah otrčao...
907
Shares
Messi mu se potpisao ispod tetoveže na leđima: On odmah otrčao u tattoo radnju, evo šta je uradio

Messi mu se potpisao ispod tetoveže na leđima: On odmah otrčao u tattoo radnju, evo šta je uradio

22. 06. 2021 - 14:00
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Lionel Messi prije nekoliko dana je bio iznenađen kada je vidio da je jedan od njegovih fanova preko cijelih leđa istetovirao lik igrača Barcelone.

Ovaj Brazilac našao se u centru pažnje pred utakmicu između Argentina i Urugvaja kada je u prenosu jedne televizije sve iznenadio svojom ogromnom tetovažom lika Lionela Messija.

screenshot-24

On je bio u dresu Messija i novinar ga je zaustavio da pita za očekivanja u meču Argentine i Urugvaja, a onda je on to iskoristio kako bi skinuo dres i pokazao svoju tetovažu.

Čak je i novinar bio iznenađen ovom ogromnom tetovažom zbog koje je ovaj navijač postao hit na društvenim mrežama. Sve to upratio je i Messi koji mu je poručio da ga želi upoznati i potpisati se ispod tetovaže.

Navijač istetovirao Messijev lik na cijelim leđima, a onda ga Argentinac šokirao ispred hotela

screenshot-25

Samo nekoliko dana kasnije navijač se pojavio ispred hotela u kojem boravi reprezentacija Argentine, a Messi je zaista ispunio svoje obećanje.

Messi je izašao isred hotela i potpisao se na leđa navijača što je oduševilo javnost. Ovaj navijač imao je priliku da se upozna sa svojim idolom, te je iskoristio priliku za fotografiju o kojoj će sigurno pričati i svojim unucima.

screenshot-26

Samo dan nakon što je dobio Messijev potpis u javnosti je otkriveo da se ovaj navijač zove Igor Magalhaes i da nije gubio vrijeme nakon autograma svog idola.

Naime, Magalhaes je odmah nakon susreta s Messijem odlučio da ode u tattoo shop gdje je novom tetovažom ovjekovječio Messijev autogram. Nakon toga poručio je da je ostvario svoj san i da sada može umrijeti u miru.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti