21. 06. 2021 - 08:05
VATRENIMA NEĆE BITI NIMALO LAKO Ovisnik o čokoladi, Frizura,...
907
Shares
VATRENIMA NEĆE BITI NIMALO LAKO Ovisnik o čokoladi, Frizura, Bekend i najgori igrač Call of Dutyja na svijetu prijete Hrvatskoj

DRUGA STRANA ŠKOTA

VATRENIMA NEĆE BITI NIMALO LAKO Ovisnik o čokoladi, Frizura, Bekend i najgori igrač Call of Dutyja na svijetu prijete Hrvatskoj

Gol.hr
21. 06. 2021 - 08:05
0
Shares

Reprezentacije Hrvatske i Škotske 22. lipnja zaključit će grupnu fazu Eura u našoj skupini međusobnim okršajem na Hampden Parku u Glasgowu.

U sljedećih par dana vjerojatno ćete saznati sve o škotskim nogometašima, koje su im mane, koje prednosti, kakav im je centaršut, kakav udarac, ali škotski BBC dao je priču o svojim reprezentativcima iz druge perspektive.

Zanimalo ih je kakvi su škotski reprezentativci privatno…

Jedan peče kolače, jedan je ovisan o čokoladi, a jedan je najgori igrač Call of Dutyja na Euru. Možda na kugli zemaljskoj.

Imali su jako dobre izvore, naime, škotske reprezentativce drukao je jedan od njih, stoper Declan Gallagher. Njega vjerojatno neće biti na terenu u utorak pa je imao vremena cinkati vlastite suigrače.

Na golu će stajati David Marshall:

"Miran lik, povučen, često u sebi, a ne voli se ni isticati. Poslije utakmice sa Srbijom na kojoj je bio junak, dobio je svoju pjesmu. Mislim da mu se sviđala svega dvije minute, ali kad smo mu je otpjevali deseti put, rekao je da mu ide na živce.“

Pivopija, Frizura i Šaljivdžija u zadnjoj liniji
U središtu škotske obrane trebao bi biti Grant Hanley, a njegov suigrač za njega kaže:

"Ne znam ga predobro, ovo mi je prvi put da sam s njim u momčadi. Vrhunski profesionalac, čovjek od malo riječi, ali od puno piva. Voli piti pivo“, smije se Gallagher.

Kraj njega bi u obrani trebao biti Kieran Tierney na lijevo:

"Pun je energije, na i izvan travnjaka. Glavni je kad treba nekome nešto podvaliti. Jedne večeri je ušao u moju sobu i napunio kantu punu vode te ju stavio na stolicu kraj ulaznih vrata, kad sam ušao, prolio sam ju po cijeloj sobi“, započeo je Gallagher pa dodao:

"Očajan DJ, najgori u cijeloj Škotskoj. Ponekad zna iznenaditi dobrom pjesmom, ali nas davi klubskim hitovima. Pravi je ovisnik o čokoladi, imao je ozbiljnih problema s njom u Arsenalu pa mu je njihov nutricionist savjetovao da ju zamjeni jabukama i bananama. Nikad tog dečka nisam vidio s voćkom u ruci."

Na desnoj strani obrane će biti Unitedov Scott McTominay.

"Taj se nikad u životu nije iznervirao. Ima najjači udarac u reprezentaciji, kad opali loptu, ide kao raketa. Zato ga i zovemo „raketa“, ali ima još jedan nadimak – „frizura“. Duže se sprema od moje supruge. Prije je imao zalizanu frizuru, koristio je puno šampona i regeneratora pa mi je donekle jasno zašto mu je toliko trebalo."

U veznoj liniji bi na desnoj strani trebao igrati Stephen O'Donell:

"Kakva napast! Štetočina! Najglasniji je u našem kampu, ali takve želiš kraj sebe jer ne prestaje mljeti. Ima doduše jednu dobru kvalitetu, a to je da obožava peći kolače. Donio ih je za svoj rođendan i iskreno ću vam reći da uopće nisu bili loši, ali taj bi mu imidž mogao naškoditi jer se Modrić i društvo neće uplašiti pekara", smije se Gallacher.

Na suprotnoj strani vezne linije će ordinirati njihov najbolji igrač Andy Robertson iz Liverpoola:

"Zovem ga bekend jer je moja stalna mušterija u stolnom tenisu. Nema veze o ping-pongu, zapravo očajan je u svim barskim sportovima, biljaru, pikadu. Ljevak je pa te može nakratko zbuniti, ali je zapravo očajan u svemu, osim u nogometu."

U srcu vezne linije zaigrat će njihovo novo otkriće Billy Gilmour.

"Najmlađi je u reprezentaciji, a već ima Ligu prvaka u svojoj trofejnoj vitrini pa hoda po kampu s nosom u nebesima. Nadimak mu je Fifa jer nas sve razvaljuje u toj video igri. Ali ne čudi kad je još dijete, njemu je Fifa život, a mi sa ženama i djecom nemamo toliko vremena", pravda se Gallacher.

John McGinn bit će zadužen za kreaciju igre u veznoj liniji:

"Najveći šaljivdžija s vrlo aktivnim mozgom. Ima spremnu doskočicu za sve. Kažeš mu neko ime, a on ti baci rimu i šalu na njegov račun istovremeno. Sjajan je imitator, duša svake zabave. Glavni je i u našoj WhatsApp grupi, jednom prilikom smo dobili slobodno popodne, ali smo morali ostati u sobama. McGinn se samo javio i rekao da je on otišao po pizzu u grad. Što je šef rekao? Ništa, samo se nasmijao."

Posljednji član središnje trojke bit će Callum McGregor:

"Prvi ide u krevet svako večer, ali to često ne znači da će se najviše naspavati. Ostali igrači večeri krate igrajući „Call of Duty“, ali on ga ne igra pa kad njegov cimer počne ubijati okolo, često zna otići do hotelskog kafića na piće u sitne sate."

Osebujan napadački dvojac
Napadački dvojac je posebna priča, australski Škot Lyndon Dykes je posebno zanimljiva ličnost:

"Govori za sebe da je više Škot, ali po naglasku je to teško zaključiti. Obožava igrati Call of Duty i omiljena mi je meta za šalu. Znam ga pozvati u sobu na rundu COD-a, ali kad stignemo legnem u krevet i zaželim mu laku noć. Poludi. Ionako je očajan u toj igri, valjda najgori u svijetu."

Ni njegov napadački partner Che Adams nije ništa manje osebujan:

"I on je loš u Call of Dutyju, ali prolazi moju školicu i sve je bolji. Kad se prvi put pojavio u kampu i kad je saznao da će igrati, rekli smo mu da mora održati govor poslije večere. Po završetku objeda, ustao je i spremao se započeti svoj govor. Popadali smo od smijeha, ali smo ga zaustavili. Sad ga zovemo „govornik"

Učitaj još novosti