19. 06. 2021 - 20:27
Francuzi za kiks krive vrućine. Griezmann: Vidite da je čak i...
907
Shares
Francuzi za kiks krive vrućine. Griezmann: Vidite da je čak i protiv Mađarske teško

Francuska igrala neriješeno protiv Mađarske

Francuzi za kiks krive vrućine. Griezmann: Vidite da je čak i protiv Mađarske teško

19. 06. 2021 - 20:27
0
Shares

Mađarska i Francuska odigrale su 1:1 u drugom kolu Europskog prvenstva u Budimpešti.

Mađarska je pred 60.000 gledatelja na Puskas Areni povela u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena golom Fiole, a bod Francuzima donio je Griezmann u 66. minuti. U skupini su još Portugal i Njemačka.

Nakon utakmice francuski izbornik Didier Deschamps razloge kiksa pronašao je u teškom vremenu.

"U prvom poluvremenu, umjesto da vodimo 3:0, mi gubimo 0:1. Očito je igranje kod kuće, uz pun stadion, njima dalo nevjerojatnu snagu. Bod nije ono čemu smo se nadali u ovom meču, ali s obzirom kontekst, ipak ćemo ga uzeti. Danas su temperature bile visoke, bilo je teško. Unatoč tome, Mađari su održavali viši tempo od nas."

Francuski strijelac Antoine Griezmann je rekao:

"Vidite da je čak i protiv Mađarske teško pa ćemo se morati dobro pripremiti za utakmicu protiv Portugala sljedeće srijede. Morat ćemo poboljšati dvije ili tri stvari, koje nisu bile dobre protiv Mađarske. Znamo da imamo klupu koja može napraviti razliku u bilo kojem trenutku tijekom utakmice, a iza toga moramo biti čvrsti kao što smo bili protiv Njemačke."

Hugo Lloris, kapetan i vratar Francuske:

"Ostanimo pozitivni, nismo dobili, ali smo dali sve od sebe. U ovakvoj utakmici, kada protivnik iskoristi svoju jedinu priliku, to stvari jako zakomplicira, pogotovo jer su se organizirano branili."

Sport.ba/Index.hr

Učitaj još novosti