17. 06. 2021 - 19:09
Zbog Ronalda mnogi ismijavaju Coca Colu na Euru: Novinari...
907
Shares
Zbog Ronalda mnogi ismijavaju Coca Colu na Euru: Novinari prasnuli u smijeh zbog pitanja Škota

EURO 2020

Zbog Ronalda mnogi ismijavaju Coca Colu na Euru: Novinari prasnuli u smijeh zbog pitanja Škota

17. 06. 2021 - 19:09
0
Shares

Trenutak kada je Kristijano Ronaldo sklonio flašice Koka Kole ispred sebe na konferenciji za novinare obišao je planetu i dosad je najjači momenat Evropskog prvenstva. Zasjenio je i sve mečeve i golove, a zbog njegovog poteza ova kompanija doživjela je nevjerovatn gubitak od čak četiri milijarde dolara.

Ronaldo momenat počeo je da se širi među igračima masovno, pa je tako Pol Pogba kasnije sklonio flašu piva ispred sebe, dok je i heroj Italije Manuel Lokateli takođe razmještao flašice Koka Kole.

Kompanija je nakon toga očigledno odlučila da skloni flašice ispred igrača na konferenciji, pa je na konferenciji Škotske ostavljena samo voda.

To je reprezentativac ove zemlje, Džon MekGin iskoristio za šalu na račun kompanije.

- Neka kola? - upitao je MekGin kada je ulazio na konferenciju i sjeo za sto na kojem je bila ostavljena samo flašica s vodom.

Svi novinari koji su bili prisutni u sali prasnuli su u smijeh nakon toga, piše Telegraf.

Podsjetimo, fudbaleri Škotske u drugom kolu Evropskog prvenstva igraju u petak od 21.00 veliki komšijski derbi protiv Engleske u kojem ne smiju da izgube, ukoliko žele da ostanu u igri za dalji plasman u nokaut fazu, pošto su prethodno poraženi od Češke na otvaranju s 2:0.

Učitaj još novosti