10. 06. 2021 - 16:07
PSG IZNENADIO SVE NOVIM TRANSFEROM: Doveo igrača koji je bio...
907
Shares
PSG IZNENADIO SVE NOVIM TRANSFEROM: Doveo igrača koji je bio na pragu Barcelone

PSG IZNENADIO SVE NOVIM TRANSFEROM: Doveo igrača koji je bio na pragu Barcelone

10. 06. 2021 - 16:07
0
Shares

Georginio Wijnaldum (30) je potpisao trogodišnji ugovor s Paris Saint-Germainom, gdje je stigao kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor s Liverpoolom.

PSG ga je oteo s liječničkog pregleda
Nizozemski veznjak nije produžio ugovor s Liverpoolom, a već mjesecima se povezivao s odlaskom u Barcelonu.

Nizozemac je pristao i otišao na liječnički pregled, nakon kojeg je trebao potpisati za Barcelonu, ali dok je bio na pregledu, nazvao ga je Mauricio Pochettino. On mu je uime PSG-a ponudio duplo višu plaću od Barcelone, otkriva Fabrizio Romano, a prenosi Marca. Wijnaldum je nakon toga obavijestio Barcelonu da odustaje od dogovora te da odlazi u PSG.

"Ovo je novi izazov za mene"
Ova dva velikana nisu jedini klubovi koji su bili zainteresirani za njega. Bayern je također pratio situaciju, ali nizozemski kapetan je odabrao francuski klub.

"Dolazak u PSG je novi izazov za mene. Pridružujem se jednom od najboljih klubova Europe i odlučan sam da donesem svoju želju i odlučnost ovom ambicioznom projektu", izjavio je Wijnaldum po dolasku.


"Znate koliko ga volim"
On je za Liverpool odigrao 237 utakmica od dolaska iz Newcastlea na ljeto 2016. godine. U tom periodu osvojio je Premiership i Ligu prvaka.

Wijnaldum je bio jedan od omiljenih igrača treneru Liverpoola Jurgenu Kloppu, ali već dugo se znalo da će napustiti klub.

"Znate koliko ga volim kao igrača i čovjeka. Nemam što reći", rekao je Klopp još sredinom sezone.

Učitaj još novosti