10. 06. 2021 - 12:29
KAKAV PREOKRET Donnarumma ipak ostaje u Italiji! Navijači...
907
Shares
KAKAV PREOKRET Donnarumma ipak ostaje u Italiji! Navijači Milana mu ovo nikad neće oprostiti

STIŽE U ROMU NA POSUDBU

KAKAV PREOKRET Donnarumma ipak ostaje u Italiji! Navijači Milana mu ovo nikad neće oprostiti

10. 06. 2021 - 12:29
0
Shares

Gianluigi Donnarumma kao slobodan igrač potpisat će za PSG, ali će se odmah vratiti na posudbu u Italiju kako bi imao maksimalnu minutažu sljedeće sezone.

L'Equipe je objavio da će talijanski golman potpisati petogodišnji ugovor vrijedan 60 miliona eura s francuskim klubom, ali i da se neće odmah u prvoj sezoni boriti za mjesto u prvih 11 s Keylorom Navasom. 

Navas planira ostati u PSG-u i klub će mu omogućiti da i sljedeće sezone bude prvi golman, a Donnarumma će na jednogodišnju posudbu. Kao klub u kojem bi 22-godišnji golman mogao sljedeće sezone braniti najviše se spominje Roma. Navijači Rossonera mu ne bi ovo olako oprostili, bez ikakve dileme.

Donnarumma je u profesionalnom nogometu od 16. godine i od tada je prvi čuvar mreže Milana, za koji je branio 251 put, od čega 215 u Serie A. Na kraju prošle sezone odlučio je napustiti klub nakon isteka ugovora, a PSG nije htio propustiti priliku dovesti ga bez odštete.

U igri su bili Juventus i Barcelona, ali je francuski viceprvak odriješio kesu i počastio dodatno Gigijevog agenta Minu Raiolu sa čak 20 miliona eura bonusa.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti