09. 06. 2021 - 15:37
PLANETA ZASTALA NA TREN Mbappé najavio transfer? U Madridu će...
907
Shares
PLANETA ZASTALA NA TREN Mbappé najavio transfer? U Madridu će biti bijesni

SELI U REDOVE BAYERNA?!

PLANETA ZASTALA NA TREN Mbappé najavio transfer? U Madridu će biti bijesni

09. 06. 2021 - 15:37
0
Shares

Francuski nogometni superstar Kylian Mbappé zagolicao je maštu ljubiteljima nogometa u Njemačkoj.

Jedan od najboljih nogometaša današnjice tražena je “roba” mnogih evropskih velikana.

Međutim, iako su mnogi u samom startu isključili Bayern kao narednu destinaciju, Mbappé ne krije poštovanje, ali i divljenje prema tom klubu.

Francuz je istakao da ga kolega iz reprezentacije poziva u Njemačku, te da se u nogometu nikad ne zna.

Naravno, izjava je za kratko vrijeme pokrenula ozbiljnu erupciju slavlja kod navijača Bayerna kod kojih se probudila nada za velikim poslom.

“Lucas Hernández mi stalno govori da bi trebalo da dođem u Bayern i da igram tamo. Bayern je bez dileme jedan od pet najboljih klubova na svijetu. Zaslužuju samo česttike za svoj rad u godinama iza nas. Svake godine uspijevaju zadržati kvalitet i tako nam dokazuju da znaju šta rade.”

“Napustili su ga David Alaba i Jerome Boateng, ali su odmah doveli Dayota Upamecana. Imaju jasan koncept poslovanja i to ih čini velikim klubom. Uvijek su favoriti za sve trofeje i moraš ga da pobjediš ako misliš osvojiti trofej. U nogometu se nikad ne zna šta može da se dogodi. Trenutno sam sretan tu gdje jesam…”, kazao je Mbappé.

Francuzove riječi laskaju svima u Bayernu, a da li im je tako ujedno i poslao “signal”, ostaje da vidimo. Pogotovo kada se zna da je tiha Perezova patnja...

Učitaj još novosti