07. 06. 2021 - 19:49
SENZACIONALAN TRANSFER NA POMOLU Pregovori već održani,...
907
Shares
SENZACIONALAN TRANSFER NA POMOLU Pregovori već održani, Haaland na putu da potpiše ugovor života: S njima je Liga prvaka surova realnost

MOGAO BI POJAČATI CHELSEA

SENZACIONALAN TRANSFER NA POMOLU Pregovori već održani, Haaland na putu da potpiše ugovor života: S njima je Liga prvaka surova realnost

07. 06. 2021 - 19:49
0
Shares

Chelsea je navodno razgovarao sa zvijezdom Borussije Dortmund Erlingom Haalandom zbog senzacionalnog preseljenja na Stamford Bridge ovog ljeta.

Haaland, za kojeg se vjeruje da je dugogodišnja primarna meta Plavaca, nedvojbeno jednog od najboljih napadača na svijetu u ovom trenutku, mogao bi napustiti Njemačku ako Dortmund dobije pravu cijenu za njega.

A prema novinaru Kristofu Terreuru, smatra se da je tražena cijena za Norvežanina oko 180 milinao eura, a vlasnik Chelseaja Roman Abramović spreman je to finansirati.

No, ostaje za vidjeti hoće li klub iz zapadnog Londona biti spreman platiti toliko za Haalanda – s ostalim vrhunskim centarforima na tržištu koji će biti dostupni za realnije cijene.

U razgovoru za The Football Terrace, Terreur je otkrio kako je Haalandovu budućnost teško predvidjeti, dodajući da je Chelsea već razgovarao sa njim.

“Znam da su i prije bili razgovori s Haalandom, ali teško je predvidjeti njegovu budućnost”, potvrdio je.

“Definitivno, budući da se Dortmund plasirao u Ligu prvaka, osjećate da sada imaju dodatni razlog da ga zadrže.”

“Ali Haaland je taj kojeg svi žele dovesti i ja bih pričekao pravu ponudu.”

Chelsea također ima Lukakua na svojoj listi igrača koje želi dovesti ovog ljeta, ako im ne uspije transfer Haalanda.

Učitaj još novosti