01. 06. 2021 - 07:35
ALLEGRI VEĆ SASTAVIO LISTU POJAČANJA, ALI I OTPISAO PRVU...
907
Shares
ALLEGRI VEĆ SASTAVIO LISTU POJAČANJA, ALI I OTPISAO PRVU VIOLINU TIMA Pred njima će drhtati i najveći!

PRAVI STRAŠNU MOMČAD

ALLEGRI VEĆ SASTAVIO LISTU POJAČANJA, ALI I OTPISAO PRVU VIOLINU TIMA Pred njima će drhtati i najveći!

01. 06. 2021 - 07:35
0
Shares

Massimiliano Allegri je novi trener Juventusa. Ipak, iskusni je talijanski trener svjestan da momčad treba svježe krvi stoga je kao preduvjet svog dolaska zatražio nekoliko imena…

Max Allegri i službeno je potvrđen kao novi trener Juventusa. Allegri će pokušati vratiti pomalo poljuljanu moć torinskog velikana, a kao preduvjet svog dolaska, od uprave je zatražio nekoliko pojačanja.

Iako se to mnogima neće svidjeti, Allegri nema Cristiana Ronalda u svojim dugoročnim planovima. Umjesto njega, želi Paula Pogbu ili, kao drugi izbor, Maura Icardija.

Adrien Rabiot i Aaron Ramsey su na prodaju, a za sada Allegri misli zadržati Rodriga Bentancura i Arthura. Sigurni su i Federico Chiesa, Dejan Kuluševski i Federico Bernardeschi. Allegri momčad misli graditi oko Paula Dybale, a odbrambeni dio oko Matthijsa de Ligta.

Kao jedna od opcija stoji i ideja da Juve vrati Miralema Pjanića, a postoji mogućnost da kupe Manuela Locatellija. Na listi željenih pojačanja su i Rodrigo De Paul iz Udinesea te Cristian Romero iz Atalante.

Učitaj još novosti