26. 05. 2021 - 19:25
Uščuplić: Bili smo bolji za nijansu, ne mogu vjerovati da se...
907
Shares
Uščuplić: Bili smo bolji za nijansu, ne mogu vjerovati da se ovim moramo zadovoljiti

ZENICA

Uščuplić: Bili smo bolji za nijansu, ne mogu vjerovati da se ovim moramo zadovoljiti

Sport.ba
26. 05. 2021 - 19:25
0
Shares

FK Sarajevo je donekle spasio ovu sezonu osvajanjem Kupa BiH. Bordo tim je danas u Zenici nadigrao novog prvaka Borca nakon izvođenja penala sa 4:1 i rekordni sedmi put osvojio trofej u najmasovnijem bh. takmičenju.

Nakon 90 minuta nije bilo pogodaka, a onda se pristupilo izvođenju penala. Miličević, Velkoski, Mustedanagić i Handžić bili su sigurni s bijele tačke za slavlje u taboru tima s Koševa.

Dženan Uščuplić je opet stigao do još jednog trofeja na klupi Sarajeva, a podsjećamo da je ranije osvajao titulu prvaka i Kup s Bordo timom.

“Mislim da smo pored silnih problema u ovom polusezonu uspjeli se skupiti i odigrati na način na koji smo odigrali. Za nijansu smo bili bolji od Borca i zasluženo smo podigli trofej Kupa”, rekao je Uščuplić, te je dodao:

“Ovaj trofej je spasio sezonu koliko-toliko. Još uvijek ne mogu vjerovati da smo prosuli toliku prednost i da se sada moramo zadovoljiti trofejem Kupa”.

Nije želio govoriti o tome da li će i naredne sezone biti u stručnom štabu FK Sarajevo, uz konstataciju da je rano govoriti o tome.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti