24. 05. 2021 - 08:10
Ronalda pratila posebna kamera, poprilično je jasno gdje se...
907
Shares
Ronalda pratila posebna kamera, poprilično je jasno gdje se vidi u budućnosti

Oglasio se i na Instagramu

Ronalda pratila posebna kamera, poprilično je jasno gdje se vidi u budućnosti

24. 05. 2021 - 08:10
0
Shares

Juventus je sezonu završio sa plasmanom u Ligu prvaka i osvjenim Kupom i Superkupom, dok je Cristiano Ronaldo sa 29 golova bio najbolji strijelac Serije A.

Stara dama je u elitno takmičenje otišla zahvaljujući Veroni. Rutinski je na gostima pobijeđena Bologna s 1:4, dok je na stadionu Maradona Napoli odigrao samo 1:1 s Veronom.

Na stadionu Renato dall'Ara Cristiano Ronaldo je cijeli meč odgledao s kupe. Svi su to u prvi mah shvatili kao šok, međutim Portugalac je tražio odmor od Pirla.

"Zajedno smo donijeli odluku da ne igra. Bio je umoran nakon napora u finalu Kupa i odlučio sam da igra neko drugi kao što je Morata (zabio dva gola)", rekao je Pirlo poslije utakmice.

Nakon što je utakmica završena te stigla pozitivna vijest s juga počelo je veliko slavlje u Juventusovom taboru kao da je osvojena, a ne izboren plasman u Ligu prvaka.

Iako nije igrao Ronaldu to uopšte nije teško palo. Poslije meča je slavio s ostatkom ekipe, a bio je itekako i zainteresovan za dešavanja na ostalim utakmicama.

Kamere su nekoliko puta zvijezdu Bianconera snimile kako s ostalim saigračima pomno gleda duele direktnih konkurenta što je možda jasan znak da se vidi i dalje u dresu torinskog kluba.

Inače, Ronaldo se nakon svega oglasio i na Instagramu. Objavio je provokativnu fotografiju s prstom na ustima te njegovim prepoznatljivim slavljem: "Sssiimmm".

Sjajnom Portugalcu je s Juventusom ostala još jedna sezona ugovora, a sluteći po reakcijama nakon izborene Lige prvaka evidentno je da od promjene sredine za sada nema ništa.

Sport.ba/SportSport.ba

Učitaj još novosti