05. 05. 2021 - 08:47
ĐOKOVIĆ DOVEO JELENU, DJECU I RODITELJE U BIH, EVO KAKO MU...
907
Shares
ĐOKOVIĆ DOVEO JELENU, DJECU I RODITELJE U BIH, EVO KAKO MU PIRAMIDE POMAŽU: Trenirao pet sati na ovom mjestu, IMA POSEBNU ENERGIJU

ĐOKOVIĆ DOVEO JELENU, DJECU I RODITELJE U BIH, EVO KAKO MU PIRAMIDE POMAŽU: Trenirao pet sati na ovom mjestu, IMA POSEBNU ENERGIJU

05. 05. 2021 - 08:47
0
Shares

Svjetski broj jedan po treći put je posetio Piramide u Visokom gdje da je dočekao prijatelj Semir Osmanagić.

Novak Đoković slobodno vrijeme pred velike turnire provodi u Bosni i Hercegovini, gdje je najprije posetio čuvene Piramide, a o toj posjeti govorio je za "Prvu" Semir Osmanagić.

screenshot-11

 "Novak ostaje pet dana sa nama. Jedna stvar koju sam naučio od njega je da uvijek ispunjava obećanja. Najavio je prošli put da će dovesti djecu i stvarno oni su sa nama, ali i Jelena sa roditeljima. Novak je došao da se odmori, ali i trenira punom parom, juče je trenirao pet sati", ispričao je Osmanagić o Noletovom boravku.

Đokovićev prijatelj ispričao je i zašto svjetski broj jedan voli da posjećuje to mjesto. 

"Ono što smo dokazali proteklih 16 godina to je da piramide pojačavaju prirodne energije. Ispod piramide voda se kreće podzemnim tokom, oslobađaju se negativni joni. Ono što smo mi radimo mi izmišljamo frekvencije. Naša struja je takva da dotaknete žicu i ubije vas, onda telefoni.. To su sve štetne frekvencije. Tajna je da pojačate prirodne energije, one blagotvorno deluju na organizam i dovode vas do balansa, koji smo izgubili zbog stresa", objasnio je Osmanagić.

O porodici Đoković njihov prijatelj imao je samo lijepe riječi, a od Novaka očekuje da dolazi sve češće, jer po riječima Osmanagića Piramide zaista mogu da pomognu, a naveo je i dokaz za to.

"Prije godinu i po dana bila nam je u posjeti fudbalska reprezentacija BIH, tada je bio selektor Prosinečki. Tada su igral protiv Finske, sljedećeg dana nisu nikad tako dobro trčali. Sljedeći meč protiv Grčke igrali su traljavo, sporo... U životu imamo uspone i padove, a posjete piramidama doprinose našoj snazi, dobrom osejćaju", objasnio je  Semir Osmanagić.

"Od Noleta očekjem da dolazi redovno, jedanput-dva put godišjnje, imamo i prijateljstvo Sabina i ja, Novak i Jelena, njihovi roditelji..A prijateljstvo se treba održavati" za kraj je rekao veliki prijatelj svetskog broja jedan.

Izvor:Mondo

 

 

Učitaj još novosti