04. 05. 2021 - 10:48
NOVAK ĐOKOVIĆ POKAZAO NOVI AUTOMOBIL, POGLEDAJTE OVU PLAVU...
907
Shares
NOVAK ĐOKOVIĆ POKAZAO NOVI AUTOMOBIL, POGLEDAJTE OVU PLAVU MAŠINU: Unutrašnjost oduzima dah, POHVALIO SE ODMAH

NOVAK ĐOKOVIĆ POKAZAO NOVI AUTOMOBIL, POGLEDAJTE OVU PLAVU MAŠINU: Unutrašnjost oduzima dah, POHVALIO SE ODMAH

04. 05. 2021 - 10:48
0
Shares

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković nalazi se u Srbiji gdje sa porodicom provodi vaskršnje praznike, a sada je pokazao i novi automobil koji od skora posjeduje.

Međutim, Novak je tokom praznika dobio i novu "igračku". U pitanju je novi automobil koji je dobio od jednog od svojih sponzora, koji su uz njega od samog početka njegove karijere.

U pitanju je gigant automobilske industrije iz Francuske - Pežo, koji mu je u Beogradu uručio svoj novi model, ponos njihove fabrike - E 208, električni automobil, koji je 2020. godine proglašen automobilom godine na sajmu automobila u Ženevi, prenio je "Telegraf".

screenshot-23

Novak je i ranije koristio model Pežoa za potrebe u Srbiji, s tim da je u pitanju bio model 508 bijele boje. Sada će Novak i u Beogradu imati električni automobil, koji ide u skladu sa njegovim idejama i životnim stavovima, vezanim prije svega za očuvanje životne sredine.

Đoković je i kada je u inostranstvu, koristio električni automobil, model Tesla X, a sada će i za potrebe u Srbiji imati automobil koji ima električni motor i ne koristi fosilna goriva.

screenshot-24

screenshot-25

screenshot-26

Učitaj još novosti