04. 05. 2021 - 14:01
Sport: Borussia više ne traži bogatstvo za zvijezdu
907
Shares
Sport: Borussia više ne traži bogatstvo za zvijezdu

Sport: Borussia više ne traži bogatstvo za zvijezdu

04. 05. 2021 - 14:01
0
Shares

Sport objavio je da je Borussia spustila cijenu za Jadona Sancha koji bi ovog ljeta mogao otići iz Dortmunda.

Njemački klub je ljetos tražio 130 milijuna eura za engleskog reprezentativca, a Sport tvrdi, pozivajući se na dobro obaviještene izvore, da ga je Borussia sad spremna pustiti za 90 milijuna. Borussia je sa Sanchom navodno postigla džentlmenski dogovor prema kojem će ga pustiti ako netko ponudi taj iznos.

screenshot-12

Ovu vijest jedva su čekali u Premiershipu u kojemu Sancha želi nekoliko klubova. Manchester United je bio jako zainteresiran prošlog ljeta, ali mu je Sancho bio preskup pa se računa da bi si ga sad mogao priuštiti unatoč pandemiji.

Sancha želi i Liverpool koji je navodno vrlo zainteresiran, no tko god ga želi kupiti, morat će to učiniti u razumnom roku. Naime, Borussia će klubovima dati datum do kojega moraju riješiti transfer kako bi Nijemci imali dovoljno vremena da do kraja prijelaznog roka dovedu zamjenu.

Taj uvjet postojao je i ljetos, ali Manchester United nije uspio dogovoriti transfer do roka koji je Borussia zadala. Iako je interes i dalje postojao, Nijemci su prekinuli pregovore.

Najveći interes postoji za Erlinga Halanda, ali njega u Dortmundu navodno još nisu spremni prodati. Haland u ugovoru ima klauzulu prema kojoj sljedećeg ljeta može otići za 75 milijuna eura. Na Signal Iduna Parku ovog ljeta za njega traže gotovo dvostruko više i računaju da će, ako ostane, golemu gubitak na cijeni kompenzirati još jednom sjajnom Halandovom sezonom.

Izvor:Index

Učitaj još novosti