03. 05. 2021 - 19:05
MAMA IPAK NAJBOLJE ZNA! Ronaldo želi OVDJE poslije Juventusa!...
907
Shares
MAMA IPAK NAJBOLJE ZNA! Ronaldo želi OVDJE poslije Juventusa! SVIJET U ŠOKU!

MAMA IPAK NAJBOLJE ZNA! Ronaldo želi OVDJE poslije Juventusa! SVIJET U ŠOKU!

03. 05. 2021 - 19:05
0
Shares

Novinar Sport Mediaseta, Klaudio Raimondi, tvrdi da Ronaldo ima plan da posljednje dvije sezone igra za klub u kojem je i ponikao - Sporting iz Lisabona

Definitivno Kristijano Ronaldo u Juventusu nije na nivou na kojem su navikli da ga gledaju navijači u prethodnim klubovima!

Mnogi smatraju da je u depresiji, a iako je on doneo Staroj torinskoj dami veliku vrednost u marketinškom smislu, italijanski gigant nije napravio korak dalje u Ligi šampiona, nego je čak i nazadovao!

Izgubio je Juve i titulu u Italiji poslije devet godina dominacije!Pod znakom pitanja je i Liga šampiona za koju će se tim iz Torina grčevito boriti do kraja prvenstva sa Napolijem, Milanom, Atalantom i Laciom, ali je srećna pobjeda protiv Udinezea u završnici meča uz dva gola Ronalda donekle olakšala situaciju bivšem šampionu.

Sumnje je nedavno podgrejala i Ronaldova majka! Navodno Ronaldo želi da ostane u Juventusu do isteka ugovora 2022. godine i da onda kao slobodan igrač pređe u Sporting, koji je na pragu titule u Portugaliji ove godine, prve poslije punih 19 godina dominacije Porta i Benfike koji su se smenjivali po osvajanju titula u Portugaliji!

Učitaj još novosti