01. 05. 2021 - 20:47
BARSA ZADALA STRAHOVIT UDARAC PSŽ-u! Okrenuli nebo i zemlju da...
907
Shares
BARSA ZADALA STRAHOVIT UDARAC PSŽ-u! Okrenuli nebo i zemlju da dovedu Neymara!

BARSA ZADALA STRAHOVIT UDARAC PSŽ-u! Okrenuli nebo i zemlju da dovedu Neymara!

01. 05. 2021 - 20:47
0
Shares

Renomirani radio RAC1 objavio je ekslkluzivnu vijest da je Barselona stupila u kontakt s čelnicima Pari Sen Žermena kako bi se razgovaralo o Nejmarovom povratku na Kamp Nou!

Iako je odgovor prvog čovjeka Parižana Nasera Al Kelaifija bio odričan, Barselona nije odustala nego se još više razgoropadila!

Laporta želi da pokrene pravu mašineriju ljudi koji bi radili isključivo na ovom megatransferu! U Barseloni vjeruju da bi Nejmar mogao da se vrati za manje novca nego što je PSŽ tražio svih prethodnih godina, s obzirom da mu ugovor na Parku prinčeva ističe ljeta 2022. godne.

Prije dva ljeta PSŽ je od Barselone tražio 130.000.000 eura, plus potpise bar dvojice igrača što su u Kataloniji tada odbili bez razmišljanja, ali sada su okolnosti drugačije.

Igrač želi da ponovo zaigra za Barselonu, i pogotovo u tandemu sa Lionelom Mesijem. Sve ovo je samo  poruka Mesiju da ostane u klubu i poslije ljeta.  Mesi je od kluba kao najveći uslov za ostanak tražio da se tim ozbiljno pojača tokom ljeta! Kako bolje nego dovođenjem Nejmara! 

Učitaj još novosti