01. 05. 2021 - 17:29
"PA GDJE BAŠ TU NAJSKUPLJU" Novak Đoković sjeo među ljude i...
907
Shares

"PA GDJE BAŠ TU NAJSKUPLJU" Novak Đoković sjeo među ljude i zapjevao ovu pjesmu! PRAVI HIT!

01. 05. 2021 - 17:29
0
Shares

U filmu "Zona Zamfirova" postoji rečenica koju orkestar izgovara "Pa, gdje baš tu naskuplju?!", kada mu se naruči jedna pjesma. Ta rečenica nije iz samog književnog dijela Stevana Sremca, ali bi se za jednu našu pjesmu takav opis mogao koristiti.

A baš nju je za svoju dušu otpjevao Novak Đoković.

Naš i najbolji teniser svijeta je u petak, sa suprugom Jelenom, bio na Rtnju. Uz fotografije divnih planinskih predjela on se svojim pratiocima na društveni mrežama obratio riječima da je to, što je na Veliki petak na "velikom Rtnju" i simbolično i snažno. Dodao je tome da je u pitanju planina koja je puna misterija ali i izuzetno jake energije, te da je Rtanj mnogo bitan za naš narod. "Što se više duhovno uzdižemo, to će nam se tajne Rtnja više ukazivati", istakao je Nole.

Video pogledajte OVDJE
"Simbolično, penjanje na vrh planine predstavlja brojne mentalne i fizičke izazove. Kada se čovjek popne na vrh, zadovoljan je i ponosan. Međutim, jedino kada se zastane, uživa i cijeni čitavo putovanje do vrha, onda i to 'osvajanje' vrha ima više smisla i ispunjavajuće dejstvo na čovjeka"

Učitaj još novosti