17. 04. 2021 - 09:49
STRAVIČNA NOĆ ZA ROMINOG DEFANZIVCA: Pljačka kao iz filmova,...
907
Shares
STRAVIČNA NOĆ ZA ROMINOG DEFANZIVCA: Pljačka kao iz filmova, na svu sreću niko nije povrijeđen!

Bio je primoran da otvori sef

STRAVIČNA NOĆ ZA ROMINOG DEFANZIVCA: Pljačka kao iz filmova, na svu sreću niko nije povrijeđen!

17. 04. 2021 - 09:49
0
Shares

U kući defanzivca Rome Chrisa Smallinga odvijala se prava drama u četvrtak navečer. Prema pisanju italijanskih medija, Englez je pod prijetnjom oružjem opljačkan u kući u kojoj je bio sa suprugom Sam i dvogodišnjim sinom Leom, kao i ostalim članovima porodice.

Smalling, koji živi u vili u području Appia Antica u srcu Rima, spavao je kada su tokom noći tri naoružana muškarca s kapuljačama provalila u njegov dom, prisiljavajući ga da otvori sef.

Tom prilikom ukrali su skupocjeni Rolex, dragulje i ostale dragocjenosti. Bilo je oko 5 sati ujutro kada je njegova supruga pozvala policiju, koja je na licu mjesta zatekla porodicu Smalling u velikom šoku.

Policija istražuje slučaj, a iz Rome su poručili da su spremni pružiti podršku igraču u svemu što mu treba. Engleski defanzivac primio je desetine poruka podrške i od trenera i saigrača, ali i od Uprave i vlasnika kluba.

Lopovi su, prema rekonstrukciji policije, ušli kroz prozor deaktivirajući alarm, nakon čega su probudli i uzeli Smallinga za taoca kako bi ga prisilili da otvori sef i preda novac i dragocjenosti.

S plijenom su zatim pobjegli, a na svu sreću, u ovoj pljački kao iz filmova, nije bilo povrijeđenih.

Sport.ba/Klix.ba

Učitaj još novosti