14. 04. 2021 - 08:04
JELENA DOSUDILA SPORAN PENAL, ODMAH SU SE JAVILI SA TRIBINA...
907
Shares
JELENA DOSUDILA SPORAN PENAL, ODMAH SU SE JAVILI SA TRIBINA

JELENA DOSUDILA SPORAN PENAL, ODMAH SU SE JAVILI SA TRIBINA "Nismo se tako dogovorili" SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU

14. 04. 2021 - 08:04
0
Shares

Postaje Prva liga Srbije jedno od najzanimljivijih takmičenja u Evropi. Ne toliko zbog kvaliteta koliko zbog afera koje je prate. Gotovo u svakom kolu desi se nešto spektakularno.

Juče smo saznali da će UEFA i FSS voditi istrage o mečevima u Pančevu i Kruševcu. A meč u Zemunu, koji je sudila Jelena Cvetković, donosi nam bizarne poruke sa tribina.

screenshot-1
Utakmica bez rezultatskog značaja jer se i domaći Zemun i Radnički iz Pirota polako opraštaju od drugoligaškog karavana videla je i jedan kazneni udarac. Jelena je pokazala na belu tačku i dodelila penal igračima Radničkog, što je izazvalo dovikivanje glavnom arbitru meča.

''Jeco, nismo se tako dogovorili'' i ''Bravo Jeco, oko moje lepo...'' moglo se čuti i u pregledu najvažnijih detalja sa ovog susreta, ali je bilo i nekih neprimerenih reči upućenih Jeleni Cvetković.

Ekipa Zemuna savladale je Radnički iz Pirota (2:1) na ovom meču. Oba tima nalaze se na dnu tabele i imaju male izglede da se dokopaju opstanka u predstojećem delu sezone.

Podsećamo, pre samo nekoliko dana Prva liga Srbije bila je u žiži javnosti zbog besa koji je pokazivao Vladimir Volkov, nekadašnji fudbaler Partizana. Takođe, o drugom rangu srpskog fudbla pričalo se kada je Loznica savladala Radnički iz Sremske Mitrovice spornim golovima.

Akteri mečeva u Pančevcu i Kruševcu najavili su da će fudbalere svog tima poslati na poligraf, ukoliko na isto pristanu i sudije. Takođe, oni su izjavili da se ne bi borili za opstanak da nameštaju utakmice u Prvoj ligi Srbije.

IZVOR: Mondo

Učitaj još novosti