09. 04. 2021 - 21:26
Bayern ga je otpisao nakon poraza od PSG-a, a on već sad ima...
907
Shares
Bayern ga je otpisao nakon poraza od PSG-a, a on već sad ima ponude tri velikana ZA KOGA ĆE POTPISATI?

Bayern ga je otpisao nakon poraza od PSG-a, a on već sad ima ponude tri velikana ZA KOGA ĆE POTPISATI?

09. 04. 2021 - 21:26
0
Shares

Jerome Boateng ovog će ljeta kao slobodan igrač napustiti Bayern nakon što s upravom kluba nije dogovorio produljenje postojećeg ugovora.

Bayernov sportski direktor Hasan Salihamidžić je neposredno nakon utakmice s PSG-om dao izjavu za Sky Sports i u njoj najavio da će Boateng ovog ljeta napustiti klub. 

"Bila je to zajednička odluka, a u nju su bili uključeni trener i vodstvo kluba. Objasnio sam sve Jeromeu, sve je razumio", rekao je Salihamidžić, ali onda je došla konferencija za medije Hansija Flicka, na kojoj je trener Bayerna dao do znanja kako to nije odluka koju podržava.

"Neću uopće ulaziti u to. Ne znam kako te stvari dođu u medije, ali nije ni važno. Svi znaju što mislim o Jeromeu i svi znaju koliko je on dobar igrač. Odigrao je sjajnu sezonu, prošla mu je također bila sjajna, maksimalno je fokusiran i sve zadatke izvršava kako treba. To je to što ću vam reći", poručio je Flick nakon utakmice i dao do znanja kako on nije zagovornik ovakvog raspleta.


Ipak, 32-godišnji stoper Bayerna već ima tri ponude pa neće dugo biti bez kluba. Za njega su zainteresirani Barcelona, Tottenham i Milan, piše Sky Sports.

Boateng je za Bayern odigrao 355 utakmica i osvojio sve što se moglo, a sada bi nakon 10 godina mogao doći u jedan od tri navedena kluba kako bi iskustvom pojačao njihove obrane. 

Učitaj još novosti