31. 03. 2021 - 13:23
MESSI SAOPŠTIO USLOV ZA OSTANAK U BARCELONI, MNOGIMA SE NEĆE...
907
Shares
MESSI SAOPŠTIO USLOV ZA OSTANAK U BARCELONI, MNOGIMA SE NEĆE SVIDJETI: Pronšao idealnog partnera - KLUB ĆE MORATI ISKEŠIRATI BRUKU NOVCA

MESSI SAOPŠTIO USLOV ZA OSTANAK U BARCELONI, MNOGIMA SE NEĆE SVIDJETI: Pronšao idealnog partnera - KLUB ĆE MORATI ISKEŠIRATI BRUKU NOVCA

31. 03. 2021 - 13:23
0
Shares

Mesiju na kraju sezone, podsjetimo, ističe ugovor, a polako se bliži dan kada će se definitivno izjasniti ide li ili ostaje

Sportski projekat i jači tim - to je ono što traži Lionel Mesi (Messi) od Đoana Laporte (Joan) da bi ostao u Barceloni, piše katalonski "Sport". Mesiju na kraju sezone, podsjetimo, ističe ugovor, a polako se bliži dan kada će se definitivno izjasniti ide li ili ostaje.

screenshot-14

Uslov je, navodno, da Barsa stvori tim koji će ponovo biti konkurentan na evropskoj sceni, jedan od kandidata za osvajanje Lige prvaka, dok je njegova zarada u drugom planu.

Međutim, i za jačanje ekipe potrebna su velika finansijska sredstva, koje Barcelona nema, već se bori da smanji gubitke i kako da sanira lošu situaciju. Mesijev izbor za partnera u napadu je trenutno najskuplji fudbaler današnjice - Erling Haland (Haaland).

Mladi Norvežanin je Holgeterski hit, a Borusija Dortmund želi dobro da to naplati, pa ga je procijenila na 180 miliona eura.

Za Barsu je to ogroman novac, ali Halanda i igrače takvog kalibra Mesi i traži da bi ostao u klubu. Halanda žele i engleski giganti Mančester siti i Čelsi, koji trenutno imaju mnogo veću finansijsku moć od Barse.

Siti se pominje i kao potencijalni kandidat da dovede Mesija na ljeto. 

Izvor:avaz

Učitaj još novosti