31. 03. 2021 - 13:01
RONALDOVA EKIPA JE POBIJEDILA U BEOGRADU: TRI MEČA - DEVET...
907
Shares
RONALDOVA EKIPA JE POBIJEDILA U BEOGRADU: TRI MEČA - DEVET BODOVA: Oglasio se selektor Portugala

RONALDOVA EKIPA JE POBIJEDILA U BEOGRADU: TRI MEČA - DEVET BODOVA: Oglasio se selektor Portugala

31. 03. 2021 - 13:01
0
Shares

Fudbalska reprezentacija Srbije ostala je neporažena u meču sa Portugalom na "Marakani" (2:2), ali tako ne misle Portugalci

Kristijano Ronaldo je postigao gol u 93. minutu utakmice koji sudija nije priznao jer je Stefan Mitrović sjajno odreagovao, a potom još jednom i sačuvao orlovima remi.

427579-tan2021-3-27-23153364-10-f

Na konstataciju novinara Rekorda da je Portugalija osvojila sedam bodova u tri utakmice, Fernando Santos je "ispravio" novinara i kroz osmijeh rekao:

- Tri meča - devet bodova - kazao je selektor Portugala poslije pobjede nad Luksemburgom 3:1.

Novinare iz Portugalije interesovalo je da li je njihova reprezentacija igrala uplašeno?

- Uplašeno? Nema strah ništa sa šetanjem po terenu. Išli smo nogu pred nogu, šetali se tamo 30 minuta, igrali nag fudbal, naprijed, nazad, napred, nazad, bez inteziteta. Ni u odbrani, ni u napadu - rekao je Santos.

- Da sam uspio da riješim problem, jasno je da se sve ono ne bi dogodilo. A moraću da ga riješim. Takođe, nije lako igrati svakih 70 sati. Možemo samo da izvučemo poruke, ne možemo da bušimo igrače. Moraće sve da se odradi na bazi razgovora. Moram da im čestitam na onome što su radili u preostalih 60 minuta. Nije to bila igra van ovog svijeta, ali jako dobra igra, kojoj samo nekoliko protivnika mogu da se odupru. Moramo uvijek da igramo kao mi, sa strašću i organizacijom, pa će onda tehnički kvaliteti napraviti razliku kao što uvijek prave - rekao je Santos.

Izvor:

Učitaj još novosti