25. 03. 2021 - 09:55
BOMBA SVIH BOMBI Spreman senzacionalni povratak Suareza!
907
Shares
BOMBA SVIH BOMBI Spreman senzacionalni povratak Suareza!

DAILY MAIL

BOMBA SVIH BOMBI Spreman senzacionalni povratak Suareza!

25. 03. 2021 - 09:55
0
Shares

Liverpool bi ovog ljeta mogao dovesti Luisa Suareza, piše Daily Mail pozivajući se na španske izvore.

Jurgen Klopp će na ljeto djelomično rekonstruirati ekipu, a najveći problem mu je potencijalni odlazak Mohameda Salaha. Egipćanin je u nedavnom intervjuu rekao da bi volio igrati u Realu ili Barceloni, a nakon vrlo slabe Liverpoolove prvenstvene sezone postoji opcija da na ljeto zaista ode s "Anfielda".

Ako se to dogodi, Liverpool će tražiti novog napadača, a pomalo je nevjerovatna vijest da bi doveo 34-godišnjeg Suareza. Urugvajac je u strašnoj formi i sa svojih 19 golova drži Atletico na prvome mjestu tabele španskog prvenstva.

Osim španskih klubova, za Salaha su navodno zainteresirani i PSG i Bayern, ali Englezi tvrde da bi na "Anfield" morala doći astronomska ponuda za koju bi klub pustio svojeg najboljeg igrača. No, ako Liverpool ne uđe u Ligu prvaka sljedeće sezone, Salaha će teško zadržati.

Luis Suarez je u Liverpoolu bio od 2011. do 2014. godine te je u 133 utakmice zabio 82 gola uz 47 asistencija. U ljeto 2014., nakon što je Liverpool na infarktan način ostao bez naslova prvaka, otišao je u Barcelonu za ukupno 82 miliona eura.

Učitaj još novosti