21. 03. 2021 - 14:41
Fatalna glumica, među najljepšim na svijetu, U OČAJU: Otkinula...
907
Shares
Fatalna glumica, među najljepšim na svijetu, U OČAJU: Otkinula za 12 godina mlađim fudbalerom, ostavio je zbog nestašne modne blogerke

LJUBAVNI ČETVEROUGAO

Fatalna glumica, među najljepšim na svijetu, U OČAJU: Otkinula za 12 godina mlađim fudbalerom, ostavio je zbog nestašne modne blogerke

21. 03. 2021 - 14:41
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Jedna ljubavna bajka je okončana, i to zbog toga što mladi, supertalentovani fudbaler za kojim "otkidaju" mnogi klubovi - koristi maltene na svakom koraku to što za njim "otkidaju" i djevojke.

Nikolo Zaniolo je jedan od najvećih talenata koje italijanski fudbal ima, ali ovih dana je taj 21-godišnjak u centru pažnje tamošnjih medija zbog dešavanja van terena.

Naime, zimus je najprije stigla potvrda da mu je nova djevojka - 12 godina starija rumunska manekenka i glumica Madalina Genea, jedna od najtraktivnijih u "sedmoj umjetnosti", ali, njihova veza je okončana prilično brzo jer je Nikolo našao "novu ljubav". I to dok čeka dijete - sa skroz trećom djevojkom.

Zaniolo je činjenicu da se od jesenas oporavlja od povrede ligamenata koljena koristio za razne ljubavne "zgode i nezgode".

Madalina Genea je pala na njegove zavodničke čari - ali "uzalud". Ova zanosna glumica, inače majka četvorogodišnje djevojčice, poslije kratkih veza s "velikim šmekerima" kao što su fudbaler Marko Borijelo i glumac Džerard Batler, nedavno je javno potvrdila da se zabavlja s biserom Rome, ali...

Nikolo Zaniolo je, prosto, ostavio ("sada očajnu", kako to javlja Korijere delo sport) Geneu, i riješio da uplovi u vezu s atraktivnom modnom blogerkom Kjarom Nasti.

Njih dvoje su se najprije "skrivali od javnosti", ali su sada počeli da objavljuju i zajedničke fotografije, što je uz ljubavne poruke poput "on je moje sve" potvrdilo da su, zaista, par:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Nasti (@nastilove)

Kjara Nasti je slavu u Italiji stekla kao modna blogerka, ali u posjlednje vrijeme je "na lošem glasu" jer objavljuje fotografije i snimke na kojima "previše toga otkriva" pa je često i na udaru kritika da se odala "životu starleta" umjesto "da je nastavila s onim što joj je dobro išlo", piše Blic.

Ipak, skoro dva miliona pratilaca na Instagramu nije brojka koja je u padu - baš naprotiv...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Nasti (@nastilove)

Zaniolo je, međutim, u kontaktu i s trećom djevojkom - svojom prošlogodišnjom, Sarom Skaperotom.

Njih dvoje su se burno rastali, ali kako je pred taj rastanak došlo i do začeća bebe, ovih dana su, kako piše "Korijere delo sport", Nikolo i Sara u "pristojnim odnosima".

To što je upoznao Madalinu Geneu je i dovelo do toga da Nikolo Zaniolo ostavi trudnu devojku, ali je i glumicu ostavio - jer je upoznao "nestašnu blogerku".

Kako je krenuo, rekli bi zli jezici, ovaj četvorougao bi uskoro mogao da postane petougao, šestougao, jer Zaniola, očigledno, baš i "ne drži mjesto"....

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti