03. 03. 2021 - 16:33
"ZBOG ZLATANA ĆU I U DŽAMIJU I U CRKVU IĆI" NADA TOPČAGIĆ SE...
907
Shares

"ZBOG ZLATANA ĆU I U DŽAMIJU I U CRKVU IĆI" NADA TOPČAGIĆ SE OGLASILA DANAS: Upoznala je Zlatana dok je bio mladić, EVO KAKO JE TO IZGLEDALO

03. 03. 2021 - 16:33
0
Shares

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović ponovo je u centru pažnje italijanske javnosti.

Zlatan je sinoć napravio pravi spektakl na Sanremu, a na bini se pojavio sa taktovima poznate pjesme Nade Topčagić - "Jutro je".

To je drugi put u kratkom periodu da je Zlatan snimljen uz stihove ove pjesme, a Nada Topčagić je presretna što Ibrahimović koristi baš ovu pjesmu.

screenshot-6

"Ne znam šta me je snašlo. Ovo nije normalno, svi me jure", rekla je Topčagić za srbijanske mediji i tvrdi da je još ranije upoznala Zlatana.

"Zlatan je rastao uz moju pjesmu. Imala sam tih godina turneje po Švedskoj. Na koncentu sam pričala sa menadžerom i nekim čovjekom koji ima sina koji trenira fudbal u Malme. Tada je prošao pored mene, pogledala sam ga, a menadžer je rekao: E to je onaj mali, Šefikov sin. To je Zlatan".

Ističe da bi snimila dueta sa Zlatanom.

"Snimila bih pjesmu kako ne bih. On je mene izdigao i zbog ovoga ću ići i u džamiju da se molim Bogu i u crkvu Svete Petke. Idem da se molim za Zlatana jer je krunisao moju karijeri. Sad mogu da kažem ćao estradi i ćao svima. To je to. Od ovog nema dalje. Da Bog da mu se sve pozlatilo u životu. Ovo je kruna cijele moje karijere", rekla je Nada.

Sport.ba/Sportsport

Učitaj još novosti