02. 03. 2021 - 13:28
ŠPANCI REDOM PIŠU O OVOJ SITUACIJI "Gdje je tu bio VAR? Opet...
907
Shares
ŠPANCI REDOM PIŠU O OVOJ SITUACIJI

PRIMERA

ŠPANCI REDOM PIŠU O OVOJ SITUACIJI "Gdje je tu bio VAR? Opet se pomaže Realu"

02. 03. 2021 - 13:28
0
Shares

Real Madrid je sinoć samo remizirao protiv Real Sociedada (1:1) na domaćem terenu u 25. kolu La Lige. Kraljevi čak mogu biti sretni zbog jednog boda jer su ga osvojili u samom finišu.

Portu je u 55. minuti sjajnim udarcem doveo goste iz San Sebastijana u vodstvo, a tu majstoriju možete pogledati OVDJE. Real je golom Viniciusa Juniora u 89. minuti stigao do boda.

Real se u samom finišu susreta ipak nekako spasio poraza iako je dosta napadao, ali pitanje je bi li Zidaneova momčad došla i do boda da je sudija Jesus Gil Manzano dosudio penal za goste već u 7. minuti. Tu situaciju možete pogledati OVDJE.

Casemiro je uletio u Monreala i srušio ga, bio je to klasičan penal, ali sudIJA je akciju prethodno prekinuo jer je pomoćniK signalizirao ofsajd.

Ipak, na usporenoj snimci vidi se da o nedozvoljenoj poziciji nema ni riječi. Jesus Gil Manzano odlučio je kako nema potrebe tražiti pomoć VAR-sobe i gledati usporenu snimku te je samo pustio igru dalje.

Španski mediji raspisali su se o spornoj situaciji te ističu kako su suci u ovoj situaciji pomogli Kraljevskom klubu. I nije im prvi put ove sezone...

Učitaj još novosti