01. 03. 2021 - 21:31
SJAJAN POSAO SALIHAMIDŽIĆA I PRVAKA EVROPE Upravo dogovoren...
907
Shares
SJAJAN POSAO SALIHAMIDŽIĆA I PRVAKA EVROPE Upravo dogovoren dolazak IGRAČINE koju želi pola Evrope

KOULIBALY NAVODNO TAKOĐER BLIZU MINHENA

SJAJAN POSAO SALIHAMIDŽIĆA I PRVAKA EVROPE Upravo dogovoren dolazak IGRAČINE koju želi pola Evrope

01. 03. 2021 - 21:31
0
Shares

Lijevi bek Readinga Omar Richards od ljeta će biti igrač Bayerna s kojim je dogovorio ugovor na četiri godine.

23-godišnji Richards je prošao liječnički pregled u Bavarskoj i više nije bilo prepreka da sjajni lijevi bek kluba iz Championshipa dođe na ljeto u München.

Pregovori koji su između Bayerna i igračevih agenata trajali više od tri mjeseca zaključeni su danas popodne.

Richardsa je tražilo pola Premiershipa, no mladić se odlučio za prvaka Evrope, a njemački mediji predviđaju da bi mogao zauzeti mjesto lijevog beka iza Alphonsa Daviesa ili će dobiti mjesto lijevog veznog igrača. Još nije poznato koliko će ovaj posao koštati Bavarce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Omar Richards ???? (@otr50)

Također, prema pisanju njemačkih medija, agent Kalidoua Koulibalyja (30) sastao se s predstavnicima Napolija, kako bi dogovorio spektakularan transfer.

Posljedice korona krize su velike, Napoli je daleko od Lige prvaka i morat će prodati najbolje igrače. Prije svih Senegalca koji ima ogromna primanja i ovo je zadnja šansa da Napoli s obzirom na njegove godine zaradi veću svotu novca.

To će biti dosta manje od svote koju su svojevremeno tražili od Uniteda i Cityja koja je iznosila vrtoglavih 100 miliona eura.

Pandemija je promijenila sve, sada je cijena nekih 45 miliona eura, a Bayern i Hasan Salihamidžić to žele iskoristiti. Brojni mediji tvrde da je dogovor na pomolu i tu...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti