01. 03. 2021 - 20:32
Prelijepa kćerka čuvenog Hrvata željela da POSTANE SPRKINJA iz...
907
Shares
Prelijepa kćerka čuvenog Hrvata željela da POSTANE SPRKINJA iz bijesa, sada je za kratko vrijeme dobila tri tragične vijesti

MARIANA DRAŽIĆ

Prelijepa kćerka čuvenog Hrvata željela da POSTANE SPRKINJA iz bijesa, sada je za kratko vrijeme dobila tri tragične vijesti

01. 03. 2021 - 20:32
0
Shares

Teniserka Mariana Dražić i nasljednica čuvenog fudbalera Darka Dražića je stigla do ITF trofeja na turniru u Antaliji u dublu s Rumunkom Georgetom Oanom Simion i još jednom skrenula pažnju na sebe.

Hrvatica briljira na terenu, ali će posljednji period pamtiti po tragedijama i gubitku tri bliske osobe.

Nakon osvajanja turnira u Turskoj, Dražićeva je poručila kako joj je bilo lako sarađivati s rumunskom teniserkom.

- S Oanom se znam dugo i ovo nam je bila druga zajednička titula uz četiri finala. Dogovor je, stoga, bio spontan.

Ali daleko od spontanih bilo je posljednjih 12 mjeseci bez mečeva i turnira.

- Sedmicu prije u Njemačkoj nedostajao je samo jedan poen od pobjede nad prvim nositeljkama turnira koje su kasnije postale pobjednice, ali ove nedjelje je ipak bio moj. S obzirom na uslove u kojima sam trenirala i neke hronične povrede koje su me pratile moram biti zadovoljna. Iako sam igrala na egzibicionim turnirima kod Janka Tipsarevića u Beogradu, ovo daje potpuno drugi osjećaj i mentalni sklop.

Sem povreda koje su je pratile, Marijani su proteklo razdoblje otežale još neke veoma tužne vijesti.

- Izgubila sam tri vrlo bliske osobe, prvo je preminuo moj prijatelj i bivši igrač Hajduka Ivo Valentino Tomaš, zatim moj fizioterapeut i očev prijatelj kog smatram za jednog od najkvalitetnijih osoba u tom poslu, Domeniko Sisgoreo, takođe Hajdukov fizioterapeut. Mogu reći da me je on nakon rupture primicača i spasio. I na kraju Nedjeljko Meter Cia koji je od mojih teniskih početaka radio u teniskom centru u Makarskoj. Sve je išlo jedno za drugim tako da mi je užasno teško bilo da se nosim s tim i svaki trening koji sam odrađivala davala sam maksimum da povratak, kada se dogodi, bude u što boljem svjetlu upravo za njih kojih više nema i ovo posvećujem njima.

Trenutno 671. teniserka svijeta je krajem januara prošle godine bila jedna od regionalnih tema. Dražićeva je tada bila na korak od napuštanja Fed kup reprezentacije Hrvatske i prelaska u srpsku kako su tvrdili brojni mediji.

Mariana Dražić nije bila zadovoljna statusom koji je imala u Teniskom savezu Hrvatske pošto nije pozvana u nacionalni tim za mečeve Fed kupa u Talinu, te je zaprijetila napuštanjem reprezentacije.

Zbog narušenih odnosa je Dražićeva čak bila blizu toga da pokuša da mjesto u Fed kup reprezentaciji pronađe u Srbiiji, kako barem tvrde ovdašnji mediji.

Učitaj još novosti