01. 03. 2021 - 15:30
OVE PLAVE OČI SU ZAINTRIGIRALE PLANETU, EVO KO JE ŽENA SA...
907
Shares
OVE PLAVE OČI SU ZAINTRIGIRALE PLANETU, EVO KO JE ŽENA SA SLIKE:

OVE PLAVE OČI SU ZAINTRIGIRALE PLANETU, EVO KO JE ŽENA SA SLIKE: "Da, ja sam ta.Znam Novaka odavno, Dejan je moj rođak"

01. 03. 2021 - 15:30
0
Shares

Te plave oči koje smo gledali na Australijan openu dok je Novak Đoković pobjeđivao na Rod Lejver Areni, svi smo dobro zapamtili. Ali do sada, javnost, nije znala ko je djevojka koja sa šajkačom na glavi bodri najboljeg tenisera svijeta dok je krčio put ka devetoj tituli u Melburnu.

Nakon sedam dana od osvajanja Ozi Opena, kolege iz Sputnjika su došli do ove ljepotice koja im je otkrila ko je, čime se bavi i odakle ona sa šajkačom na tribinama jednog od najvećeg teniskog stadiona na svijetu.

screenshot-27
- Da, ja sam ta djevojka sa prelijepim očima, hvala na komplimentu! Zovem se Danica Blagojević, udata za Aleksandra Blagojevića imamo troje djece, Nikolinu koja ima 14 godina, Amiliju koja je napunila 12 i Stefana koji ima 9 godina - rekla je za Sputnjik sada već svima dobro poznata Srpkinja iz pečalbe.

Danica ima 41 godinu, sa surpugom vodi mali porodični biznis u Melburnu, frizerski salon. Aleksandar je frizer, a Dana, kako je zovu prijatelji, kozmetičarka.

Rođena je u Melburnu, nije otkrila iz kog mjesta u Šumadiji su njeni otac i majka stigli u Australiju, ali je rekla da je šajkaču, koja je privukla gotovo jednaku pažnju ljudi na društvenim mrežama kao njene prelepe oči, nabavila u Srbiji.

- Šajkaču sam kupila u Jagodini, kada sam posljednji put bila u Srbiji 2018. godine. Bila sam sa porodicom u poseti rođacima, u posjeti zemlji mojih predaka - kaže Dana.

Poručila je da je veliki ljubitelj tenisa i naravno Novaka.

- Naravno da pratim tenis! Igrala sam tenis tokom cele mladosti, punih petnaest godina. Upoznala sam Novaka Đokovića kada je prvi put došao u Melburn sa svojim trenerom Dejanom Petrovićem. Imam tu sreću da je Dejan moj rođak. Imao je školu tenisa, zapravo Teniski Klub "Puma" u Kragujevcu - kaže Dana, koja je otkrila da je imala dvostruki razlog ra zadovoljstvo na dan finala.

- Volim da gledam uživo Noleta svaki put kada dođe u Melburn, ali ove godine finale se igralo na rođendan mog supruga. Iznenadila sam ga! Kupila sam dvije karte da gledamo Noleta i tako proslavimo.

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti