27. 02. 2021 - 09:10
POZNATO GDJE ĆE MESSI VJEROJATNO NASTAVITI KARIJERU: Marca sve...
907
Shares
POZNATO GDJE ĆE MESSI VJEROJATNO NASTAVITI KARIJERU: Marca sve otkrila; ‘Trenutačno je najbliže toj opciji’

POZNATO GDJE ĆE MESSI VJEROJATNO NASTAVITI KARIJERU: Marca sve otkrila; ‘Trenutačno je najbliže toj opciji’

27. 02. 2021 - 09:10
0
Shares

Budućnost Lionela Messija, ponajboljeg igrača na svijetu i prve zvijezde katalonskog giganta Barcelone, mjesecima je pod znakom upitnika i još uvijek nije potpuno jasno koji će mu biti sljedeći korak u karijeri.

Argentinac je prošlog ljeta obavijestio čelnike Barcelone, kluba u kojemu je cijelu karijeru, da želi raskinuti ugovor i napustiti klub čiji je kapetan i apsolutna ikona navijača.

Barcelona mu nije htjela ispuniti zahtjev i prijetila sudskim procesom pa je Messi ipak ostao u Barci, u klubu s kojim ga ugovor veže samo do kraja ove sezone.

Kada je rekao da želi napustiti klub, u svoje redove željeli su ga dovesti brojni velikani, a najviše se pričalo o interesu engleskog Manchester Cityja. Navodno su Građani Messiju prošle godine već poslali jednu ponudu, no posao se nije realizirao. U zadnje vrijeme sve je glasniji i PSG.

marca26092
Međutim., čini se da od svega toga neće biti ništa. Ako je vjerovati španjolskoj Marci i njezinim izvorima Messi će vjerojatno ostati na Camp Nou. Tvrde kao je no otvoreniji za tu opciju.

Također, navodi se kako Messiju sve više smetaju glasine oko njegove budućnosti te da mu se nisu svidjeli komentari koji su stigli iz PSG-a.

“Messi i njegov otac Jorge ne slušaju ponude drugih klubova. Jorge je već neko vrijeme u Argentini i nije u kontaktu s drugim klubovima. Na koncu, Messijeva odluka i sve će ovisiti i predsjedničkim izborima i projektu novog klupskog čelnika odnossno pojačanjima koja će dovesti”.

Spominju Sergia Aguera i Georginio Wijnaldum jer mogu doći bez odštete te su jeftiniji od Erlinga Haalanda, Matthijsa de Ligta ili Julesa Kounde.

 

(Index)

Učitaj još novosti