25. 02. 2021 - 10:55
UBILA SE NA ROĐENDAN DJETETA! Čuveni fudbaler pod istragom,...
907
Shares
UBILA SE NA ROĐENDAN DJETETA! Čuveni fudbaler pod istragom, vjerenici koja je sebi oduzela život pocijepao uho,

JEROME BOATENG

UBILA SE NA ROĐENDAN DJETETA! Čuveni fudbaler pod istragom, vjerenici koja je sebi oduzela život pocijepao uho, "đavo" je bio nasilan više puta!

25. 02. 2021 - 10:55
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Džerom Boateng, njemački reprezentativac, predmet je istrage lokalnog tužilaštva nakon što je samo osam dana poslije javnog raskida s njim - 9. februara pronađena mrtva njegova donedavna vjerenica, Kasija Lenhart.

Ova 25-godišnjakinja je sebi oduzela život dok je Boateng s Bajernom bio u Kataru, a protiv fudbalera je pokrenuta istraga jer je tužilaštvo dobilo "nova saznanja o nasilju u njihovoj vezi".

Naime, u oktobru 2019. kancelarija minhenskog javnog tužioca pokrenula je, pa potom "zatvorila", istragu povodom optužbi da je 32-godišnji igrač svojoj tadašnjoj djevojci pocijepao usnu školjku.

Fotografije tih povreda su dijeljene i na internetu, ali su u junu 2020. tužioci odustali od gonjenja. Sada je Ana Lajding iz pomenutog tužilaštva, navela da se istraga nastavlja:

"Istražne radnje su nastavljene 10. februara jer smo dobili nove informacije, kao dio ispitivanja okolnosti na smrt u Berlinu, što bi mogle da budu naznake da se nasilje nastavilo. Istraga je i dalje u toku", istakla je ona, a prenosi "Bild".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KASIA (@kasia_lenhardt)

Taj njemački list je otkrio da je Kasija imala saobraćajni udes u fudbalerovom "Miniju" 5. jauara, posijle čega su ta kola "otpisana", a kada su se nedavno razišli, Džerom je rekao da je "vrijeme da se povuče crta" i javno se "izvinio svima koje je povrijedio", uključujući prethodnu devojku, Rebeku, i njihovu djecu.

Kasija, inače rođena u Poljskoj, koja je je tokom veze s fudbalerom Bajerna istetovirala "Džerom" na svom tijelu, odgovorila je javno da je vezu prekinula jer je šampion Mundijala "pun laži i stalno je vara".

Njena posljednja objava na Instagramu je, uz fotografiju, sadržala riječi: "Ovdje se povlači crta. Dosta".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KASIA (@kasia_lenhardt)

Ona je javno optužila Boatenga da je "đavo" i obećala da će "progovoriti" i "uzvratiti udarac", dok je Boateng za "Bild" rekao da mu je Kasija "uništila" prethodnu vezu i ucjenjivala ga, piše Blic.

"Kasija je postala moja djevojka tako što je uništila moju vezu s bivšom devojkom, Rebekom, uništila je odnose i s mojom porodicom i ucjenjivala me je. Zato sam odlučio da ostanem s njom i od te veze probam stvoriti nešto", istakao je on.

Autopsija na Institutu za forenzičku medicinu u Berlinu nije pokazala da je neko drugi učestvovao u smrti Kasije Lenhard.

Ona je pronađena mrtva tačno na šesti rođendan njenog sina Noe, kog je dobila u prethodnoj vezi, prije nego što je upoznala Boatenga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KASIA (@kasia_lenhardt)

Što se Džeroma Boatenga tiče, on je 2019. optužen od prethodne djevojke Šerin Senler, da joj je nanio teške telesne povrede, iako je ona tokom veze od 2007. do 2018. postala majka njihovih kćerki bliznakinja, Solej i Lamije.

Senlerovu je Boateng napustio 2018. kada je upoznao manekenku s Jamajke, pomenutu Rebeku Silver, a onda je u njegov život ušla Kasija, čije je samoubistvo pokrenulo novu lavinu priča o ovom fudbaleru i njegovom odnosu prema ženama.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti