22. 02. 2021 - 16:35
Kamera zabilježila njegove posljednje trenutke: Evo šta je...
907
Shares
Kamera zabilježila njegove posljednje trenutke: Evo šta je uradio Zlatko Saračević prije nego će zauvijek napustiti dvoranu

HRVATSKA

Kamera zabilježila njegove posljednje trenutke: Evo šta je uradio Zlatko Saračević prije nego će zauvijek napustiti dvoranu

22. 02. 2021 - 16:35
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Legendarni hrvatski rukometaš Zlatko Saračević iznenada je preminuo jučer, a vijest o njegovoj smrti rastužila je region.

Saračeviću, koji je bio trener Podravka Vegete, je pozlilo nakon utakmice protiv Lokomotive u Koprivnici nekoliko trenutaka nakon davanja izjave. Odmah je prebačen u bolnicu, ali tamo je umro. 

Umro je nakon što je njegova ekipa u derbiju hrvatskog prvenstva u Koprivnici pobijedila Lokomotivu s 32:29 i napravila veliki korak prema novom naslovu prvakinja.

Cijela snimka utakmice obavljena je na YouTube kanalu Hrvatskog rukometnog saveza, a ako premotate na 1:31:00, možete vidjeti trenutak u kojem Saračević posljednji put napušta rukometni teren.

o-5137000-1024

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ TRENUTAK KAD JE SARAČEVIĆ NAPUSTIO DVORANU (snimak je na 1:30:00 ovog videa)

Popravio je kragnu na majici, pozdravio svoje cure koje su slavile pobjedu i otišao iz dvorane u koju se više nikad neće vratiti, ali neće biti ni zaboravljen. 

''Čestitam curama što su izdržale sve ovo. Moram priznati da je pritisak bio nenormalan. Bilo je najvažnije smiriti cure jer smo s jedne strane bili u teškoj situaciji što se tiče Lige prvakinja i ti porazi su djelovali. Bio je to pravi derbi, Lokomotiva je prava ekipa u kojoj igra sedam osvajačica brončane medalje i šteta što nije bilo publike da vidi jedan superkvalitetan meč. Na kraju su odlučili naša širina i kvaliteta koju još uvijek imamo'', rekao je Saračević koji je ovu izjavu dao nakon napuštanja dvorane. Nakon toga mu je pozlilo, a istog trenutka je prebačen u koprivničku bolnicu.

Kako je gimnazijska dvorana u blizini, pomoć je stigla vrlo brzo te je Saračević prebačen na Hitni bolnički odjel koprivničke Opće bolnice Dr. Tomislav Bardek.

Liječnici su ga reanimirali 40-ak minuta, ali nažalost, nisu uspjeli.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti