08. 02. 2021 - 17:54
OTKRIVENO Evo ko je zgodna plavuša zbog koje je Kirjos...
907
Shares
OTKRIVENO Evo ko je zgodna plavuša zbog koje je Kirjos napravio skandal tokom meča i vikao da napusti njegovu ložu

AUSTRALIAN OPEN

OTKRIVENO Evo ko je zgodna plavuša zbog koje je Kirjos napravio skandal tokom meča i vikao da napusti njegovu ložu

08. 02. 2021 - 17:54
0
Shares

Nik Kirjos jednostavno ne može odigrati meč bez kontroverzi, tako da ni duel protiv Frederika Silve na otvaranju ovogodišnjeg Australian Opena nije bio izuzetak!

Osim što se svađao s nekim iz publike, Kirjos je na početku meča šokirao javnost povikom "Reci svojoj djevojci da izađe iz moje lože." Pogotovo što se u prvi mah činilo da su te riječi bile upućene Portugalcu.

Međutim, nedugo zatim tamošnji domaći mediji su javili da se Kirjos "svađao" s nekim iz svog boksa, da bi pogled na isti otklonio sve dileme - djevojka Kirjosovog rođenog brata bila je "meta" kontroverznog tenisera.

U pitanju je Alisija Govans, trostruka bodibilding šampionka, koja je u loži bila u društvu svog dečka, ali i Kirjosove sestre i oca. S druge strane, među njima nije bila Nikova djevojka Kjara Pasari.

Nedugo zatim na društvenim mrežama se povela polemika zbog čega se Kirjos tako ponašao, a jedan od komentara je bio da mu Alisija donosi lošu sreću kada je u loži, piše Telegraf.

Inače, ta situacija se dogodila u trenutku kada je Kirjos gubio 2:0, a zatim je propustio priliku da odmah vrati brejk. Doduše, nedugo zatim mu je to pošlo za rukom i s 3:0 je savladao Portugalca.

Evo kako izgleda djevojka koja je izbacila Nika iz takta...

.

.

.

.

 

Učitaj još novosti