01. 02. 2021 - 14:10
BRAZZO STVARA DREAM TEAM Završava dva SJAJNA POJAČANJA, s...
907
Shares
BRAZZO STVARA DREAM TEAM Završava dva SJAJNA POJAČANJA, s njima im neće biti ravnih

STIŽU NAREDNOG LJETA

BRAZZO STVARA DREAM TEAM Završava dva SJAJNA POJAČANJA, s njima im neće biti ravnih

01. 02. 2021 - 14:10
0
Shares

Bayern je na najboljem putu da odbrani naslov prvaka Njemačke, iako previše ne blista. Za vikend je savladan Hoffenheim, a Bavarci već počinju spremati tim za narednu sezonu.

Njemački mediji javljaju da su Hasan Salihamidžić i Oliver Kahn obavili pregovore s agentima francuskog defanzivca Dayota Upamecana iz Leipziga, te su sasvim sigurni da će on na ljeto postati stanovnik Minhena.

Bayern želi što prije završiti sve detalje oko potpisa 22-godišnjeg Francuza, a ubrzo bi trebalo biti poznato da li će zaista biti stanovnik Bayernove svlačionice od naredne sezone. 

Upamecano je označen kao apsolutni prioritet, a upredo se završava još jedan veliki transfer. Naime, Sky Germany javlja da Brazzo pregovara s Florianom Neuhausom iz Borussije Monchenladbach, te bi i on vrlo lako mogao pojačati njemačkog prvaka.

Bivši bh. reprezentativac tako nastavlja s odličnim poslom u Bayernu, a sasvim je jasno da ima potpuno povjerenje predsjednika i ostalih članova uprave. S ovim igračima, Bayern će biti izuzetno jak naredne sezone, te sigurno jedan od glavnih favorita i u Ligi prvaka.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti