29. 01. 2021 - 18:33
NAJNOVIJE TRANSFER BOMBE: Milan želi krilo, a Chelsea stopera...
907
Shares
NAJNOVIJE TRANSFER BOMBE: Milan želi krilo, a Chelsea stopera Bayerna

NAJNOVIJE TRANSFER BOMBE: Milan želi krilo, a Chelsea stopera Bayerna

29. 01. 2021 - 18:33
0
Shares

TRANSFERI I GLASINE 29. SIJEČNJA
MILAN ŽELI DOUGLASA COSTU

Tuttosport javlja da je Milan jako zainteresiran za Douglasa Costu koji u zadnje vrijeme ne igra u Bayernu. 

Brazilac je na posudbi iz Juventusa, a klub iz Torina navodno ne bi imao ništa protiv da preseli Costu u sredinu u kojoj će igrati pa čak i u redove konkurenta u borbi za naslov.

Milan navodno pozorno prati situaciju s Costom i spreman je reagirati do kraja prijelaznog roka.

SLAVEN DOVEO BRANIČA IZ ARGENTINE

Slaven Belupo doveo je 21-godišnjeg Gonzala Juliana Gamarru.

Argentinski lijevi bočni zadnje dvije godine igrao je u švicarskom Chiassu u kojemu je u 32 nastupa upisao pet asistencija. Kao junior je prošao školu Boca Juniorsa.

"Sretan sam što sam došao u Slaven Belupo i jedva čekam zaigrati u najvišem rangu hrvatskog nogometa. Znam da je liga jaka i učinit ću sve da se što brže prilagodim. Želja mi je pomoći ekipi, a ako u tome uspijem, značit će da igram dobro i ostvarujem svoje i klupske ciljeve. Želim svojim novim suigračima sreću u današnjoj utakmici s Varaždinom!" rekao je za klupsku stranicu.

SLAVEN OSTAO BEZ ŠPANJOLCA

Jeffren je napustio Slaven Belupo i karijeru nastavlja u Al Thaidu, drugoligašu u UAE-u. 

Venezuelanac je u Koprivnicu stigao 10. veljače prošle godine, a u dresu Slaven Belupa debitirao je pet dana kasnije, u 22. kolu HNL-a, u kojem je Slaven Belupo slavio protiv Hajduka rezultatom 2:1.

Ukupno je upisao 21 nastup, 19 u prvenstvu i dva u Kupu, a svoj jedini pogodak postigao je u 32. kolu prošle sezone, u 3:0 pobjedi nad Istrom. 


SOUTHAMPTON BI POSUDIO ARSENALOVA IGRAČA

Southampton je zainteresiran za Ainsleya Maitland-Nilesa kojeg bi posudio od Arsenala do kraja sezone.

Arsenal nema ništa protiv posudbe, ali bi igrač navodno radije želio ići u West Bromwich Albion jer se nada da će tamo dobiti veću minutažu i pokušat će se nametnuti izborniku Garethu Southgateu.

CHELSEA NE ODUSTAJE OD ALABE

Chelsea želi dovesti Davida Alabu, ali u ljetnom prijelaznom roku, piše Daily Mail. 

Austrijancu na ljeto ističe ugovor, a već sad ga žele Bayern, Liverpool i Real. Thomas Tuchel je njegov veliki obožavatelj, tvrdi Daily Mail, i vjeruje da će ga uspjeti nagovoriti da dođe.

KLOPP ŽELI MBAPPEA

Kylian Mbappe je već neko vrijeme na meti Liverpoola, a glavni čovjek koji želi da se taj transfer ostvari je Jurgen Klopp, javlja francuska televizija Canal +.

Mbappeu ugovor istječe 2022. u PSG-u, a osim Liverpoola, Real Madrid je glavni kandidat za njegovo dovođenje.

RENATO SANCHES U LIVERPOOL?

Dok Liverpool hitno pokušava pronaći stopera nakon ozljede Joela Matipa, izgleda da u isto vrijeme gleda opcije u veznom redu.

Georgino Wijnaldum je na izlaznim vratima jer se dvije strane ne mogu dogovoriti oko ugovora pa Redsi već traže zamjenu. Ciljaju Renata Sanchesa iz Lillea.

Sanches je oduševio na prošlom Europskom prvenstvu gdje je s Portugalom postao prvak, potencijal je vidio i Bayern koji ga je kupio, ali Sanches nikada nije uspio ponoviti takve igre u klupskom nogometu.

Lille je centralnog veznjaka kupio od Bayerna 2019. za 20 milijuna eura.

CHELSEA IDE PO HAALANDA?

Novi menadžer Chelseaja Thomas Tuchel već sljedećeg ljeta će krenuti u dovođenje Erlinga Haalanda iz Borussije Dortmund, tvrdi Sky Sports.

Pitanje je što bi se u tom slučaju dogodilo s Timom Wernerom kojeg je Chelsea prošlog ljeta platio 55 milijuna eura Leipzigu. Werner za sada nije opravdao uloženo s devet golova i šest asistencija u 28 nastupa.

LINGARD ODLAZI NA POSUDBU

Krilo Manchester Uniteda Jesse Lingard odlazi na posudbu u WBA.

Bivši klub Slavena Bilića očajnički treba nove igrače u borbi za ostanak. Lingard je u potpunosti ispao iz svih kombinacija u Unitedu, ne dobiva nikakve prilike i pokušat će se dokazati Oleu Gunnaru Solskjaeru u novom klubu.

SPEZIA ŽELI ŠUTALA

Gianluca Di Marzio javlja kako je talijanska Spezia zainteresirana za hrvatskog stopera Boška Šutala. 21-godišnji stoper je trenutno igrač Atalante, ali tamo ne dobiva puno prilika zbog konkurencije i ozljeda.

Pitanje je samo hoće li Spezia krenuti u otkup Šutala ili će se zadovoljiti posudbom.

Atalanta je u zimskom prijelaznom roku prošle sezone dovela Šutala iz Osijeka za četiri milijuna eura.

REAL MADRID SE POMIRIO S TIM DA ĆE IZGUBITI RAMOSA

Popularna emisija Chiringuito izvještava kako se Real pomirio s tim da će izgubiti Sergija Ramosa. Podsjetimo, Ramosu ugovor istječe sljedećeg ljeta i za sada nema dogovora o produljenju.

PSG, Liverpool i Manchester United su samo neki od zainteresiranih klubova za Ramosa.

BORBA ZA JEDNOG OD NAJTALENTIRANIJIH STOPERA

Dayot Upamecano, 22-godišnji francuski stoper, gotovo sigurno napušta Leipzig, samo je pitanje kada. Sky Sports piše kako je više engleskih klubova zainteresirano za njega. Žele ga dovesti Manchester United, Liverpool i Chelsea.

Upamecano gotovo sigurno neće otići za ispod 60 milijuna eura.

ROMA NUDI DŽEKU UNITEDU

Talijanska Roma navodno je ponudila Edina Džeku Manchester Unitedu, piše Daily Mail.

Džeko je u Romi od 2016., a prije toga je igrao u Premier ligi, u Manchester Cityju. Doduše, Džeku bi u Unitedu dočekala velika konkurencija u napadu gdje se već nalaze Edinson Cavani, Anthony Martial i Marcus Rashford.

POCHETTINO KOMENTIRAO MBAPPEA I MESSIJA

Mauricio Pochettino, čovjek koji je nedavno preuzeo PSG, prvi put je javno komentirao mogućnost da Kylian Mbappe i Lionel Messi zaigraju u istom klubu.

I dok Pochettino vjeruje kako će Mbappe još godinama biti u PSG-u, unatoč interesu Liverpoola i Reala, puno opreznije je komentirao Messijevu situaciju.

"Što god da kažem će biti krivo shvaćeno, a volim ono što imamo ovdje. Sjajni nogometaši mogu igrati u bilo kojoj ekipi i ligi. Poštujem igrače koji su u drugim ekipama jer se onda te ekipe mogu naljutiti ako ih komentiraš, ali nitko se ne može žaliti na to što svi pokušavamo poboljšati naše ekipe. Ta činjenica ne skriva našu skrivenu poruku", rekao je Pochettino u razgovoru za Marcu.

Uz to, Pochettino je potvrdio kako je PSG zainteresiran za dovođenje Sergija Ramosa iz Reala kojem sljedećeg ljeta u Madridu istječe ugovor.

NIŠTA OD TORREIRE U MONACU

Zadnjih dana su se pojavile glasine kako bi Niko Kovač mogao dovesti Lucasa Torreiru na posudbu iz Arsenala, no talijanski insajder Fabrizio Romano tvrdi da to nije istina.

MAITLAND-NILES MOGAO BI OTIĆI IZ ARSENALA NA POSUDBU

Talentirani Ainsley Maitland-Niles mogao bi napustiti Arsenal i otići na posudbu kako bi dobio više minuta.

 

(Index)

WBA je glavni kandidat za njegovo dovođenje iako dogovor još nije postignut, piše The Athletic.

Učitaj još novosti