26. 01. 2021 - 23:07
HISTORIJSKI USPJEH Igokea izgubila od Turk Telekoma ali ipak...
907
Shares
HISTORIJSKI USPJEH Igokea izgubila od Turk Telekoma ali ipak prošla u narednu fazu LŠ

USPJEH BH. PRVAKA

HISTORIJSKI USPJEH Igokea izgubila od Turk Telekoma ali ipak prošla u narednu fazu LŠ

26. 01. 2021 - 23:07
0
Shares

Iako su poraženi od Turk Telekoma, timu Dragana Bajića je na ruku išla pobjeda Limoža nad Hapoelom iz Jerusalima u drugom meču.

Poklekla je Igokea kada je bilo najvažnije u FIBA Ligi šampiona. U meču u kojem im je pobjeda garantovala prolazak dalje u narednu fazu, tim iz Laktaša poražen je od prvoplasiranog Turk Telekoma na gostovanju, ali je uprkos svemu prošao u narednu fazu takmičenja.

Tome može da zahvali Limožu koji je, iako mu to nije značilo mnogo, savladao Hapoel iz Jerusalima u drugom meču ove grupe. Bilo kako bilo, u Turskoj je konačan rezultat bio 94:86.

Najbolji u redovima Igokee bio je Džeki Karmajkl sa 18 poena uz po jedan skok i asistenciju, a pratili su ga Edin Atić sa 16 poena uz po četiri skoka i podeljene lopte, dok je Antoni Klemons imao 12 poena i takođe po četiri uhvaćene lopte i asistencije.

Na drugoj strani, najbolji je bio Majkl Erik sa čak 21 poenom čemu je dodao 12 skokova i tako zaokružio dabl-dabl. Sjajni su bili Nik Džonson sa 18 poena i čak devet podeljenih lopti uz tri skoka, te Sem Deker koji je dodao dva poena manje uz pet skokova i sedam asistencija. Kajl Vilčer je dodao 15 poena i devet uhvaćenih lopti, a Kamar Boldvin je završio sa 13 poena.

Učitaj još novosti