25. 01. 2021 - 10:36
NEVJERICA MEĐU NAVIJAČIMA REALA Ramos dobio ponudu koju je...
907
Shares
NEVJERICA MEĐU NAVIJAČIMA REALA Ramos dobio ponudu koju je NEMOGUĆE ODBITI!

SELI U PARIZ?!

NEVJERICA MEĐU NAVIJAČIMA REALA Ramos dobio ponudu koju je NEMOGUĆE ODBITI!

Sport.ba
25. 01. 2021 - 10:36
0
Shares

Španski defanzivac i jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji u historiji Sergio Ramos na izlaznim je vratima Real Madrida.

‘Kraljevi’ su aktivni na transfer pijaci i navodno je pitanje dana kada će predstaviti Davida Alabu kao novo pojačanje u odbrani.

S druge strane, nešto stariji Ramos navodno je uvrijeđen uslovima koje nudi Florentino Perez i spreman je pakovati kofere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos)

Glavni čovjek slavnog Reala ne prekida tradiciju prema kojoj nudi samo jednogodišnji ugovor nogometašima starijim od 30 godina.

Španac pak želi ugovor na dvije sezone, što neće moći dobiti u Madridu, ali je pronašao klub koji će mu ispuniti želju.

Riječ je o PSG-u, velikanu koji nema problema s takvim uslovima i ako se nešto ne promijeni Ramos će na ljeto preuzeti komandu odbrane francuskog prvaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos)

Prema pisanju španskih medija, Sergio je dobio ponudu od Parižana: trogodišnji ugovor prema kojem bi zarađivao 15 miliona eura po sezoni.

Viceprvak Evrope je ljetošnjim odlaskom Thijaga Silve u Chelsea ostao bez pravog vođe na stoperskoj poziciji i nesumljivo bi dolazak španskog veterana doneo veliku čvrstinu u odbrani

Ramos je član Real Madrida čak 15 godina i za to vrijeme s otkitio svim trofejima koji se mogu osvojiti na klupskom nivou.

Podsjećamo, sjajni stoper je u ljeto 2005. godine iz Seville stigao na "Santiago Bernabeu". I tu je ispisao neke od najblistavijih stranica u historiji Kraljeva.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti