23. 01. 2021 - 23:52
Džeko nije povrijeđen: Posvađao se s trenerom i želi otići iz...
907
Shares
Džeko nije povrijeđen: Posvađao se s trenerom i želi otići iz kluba

Džeko nije povrijeđen: Posvađao se s trenerom i želi otići iz kluba

23. 01. 2021 - 23:52
0
Shares

Edin Džeko, Henrih Mhitarjan, Pedro, Antonio Mirante, Federico Fazio i Juan Jesus igrači su na koje trener Rome Paolo Fonseca ne računa za utakmicu sa Spezijom koja se igrala danas od 15 sati.

Kako je potvrdio na konferenciji za medije, Pedro je otpao, a Džeko je ozlijeđen i neće igrati protiv Spezije samo nekoliko dana nakon što je isti klub Romu izbacio iz Kupa Italije prvo rezultatom 4:2 u regularnih 90 minuta, a onda i s 3:0 za zelenim stolo

screenshot-11

La Gazzetta piše kako sudbina Edina Džeke u Romi ovisi o Paulu Fonseci te da navodi o ozljedi bosanskohercegovačkog napadača nisu istiniti. Ugledni talijanski list tvrdi da su se Džeko i Fonseca posvađali na treningu pa ga je trener zato izostavio iz momčadi.

Više talijanskih medija objavilo je kako se Edin Džeko posvađao s Fonsecom te navodno želi otići iz kluba već u ovom prijelaznom roku.

O Džekinom odlasku se puno pisalo prošlog ljeta i navodno je bio jako blizu potpisa za Juventus, ali do posla nije došlo. Sada bi ponovno mogao postati jedna od glavnih tema na tržištu.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti