23. 01. 2021 - 22:50
UFC BORAC TREBAO DA SE BORI VEČERAS, OBJAVLJENA NJEGOVA SLIKA...
907
Shares
UFC BORAC TREBAO DA SE BORI VEČERAS, OBJAVLJENA NJEGOVA SLIKA IZ BOLNICE: U lošem je stanju, EVO ŠTA MU JE URADIO DENA VAJT

UFC BORAC TREBAO DA SE BORI VEČERAS, OBJAVLJENA NJEGOVA SLIKA IZ BOLNICE: U lošem je stanju, EVO ŠTA MU JE URADIO DENA VAJT

23. 01. 2021 - 22:50
0
Shares

Njemačko-marokanski MMA borac Otman Azajtar preživio je pravu dramu kao posljedicu priprema za UFC meč.

Azajtar je trebalo da nastupi na velikoj sceni, najjačoj u svijetu slobodne borbe, ali je odustao uoči borbe protiv Meta Frevola.

Veliki je favorit bio Azajtar, a informacija o odustajanju šokirala je mnoge jer se najprije nije znao razlog tog poteza, a bilo je jasno da nije u pitanju pozitivan test na korona virus. Ono što je dodatno šokiralo jeste vijest da je UFC raskinuo ugovor sa Marokancem.

Sve se desilo uoči vaganja za UFC borbu protiv Frevola kada je rođeni Marokanac riješio da se povuče bez zvaničnog saopštenja.

screenshot-8

Na isto se nije dugo čekalo, a došlo je u vidu objave Azajtarovog trenera koji je na Instagramu objavio snimak na kom je iscrpljeni MMA borac tokom skidanja kilograma.

Proces skidanja kilograma je veoma štetan po generalno zdravlje, iscrpljuje i borce dovodi u nepovoljnu situaciju pred meč. Kako je u prilično teškoj bio Otman Azajtar, riješio je da se povuče.

Međutim, prvi čovjek UFC-a Dena Vajt je riješio da stane pred novinarima i iznese svoj dio priče, a on glasi ovako:

- Azajtar i njegov tim su pokidali indetifikacione trake oko zglobova i dali ih nekome ko nije bio dio UFC balona za zaštitu od korona virusa. Ne znam kako su to uopšte učinili... Taj momak koji je ušao spolja je zlijepio traku oko ruke, pojavio se ovdje kod nas sa torbom, ušao u sobu, preskočio preko četiri balkona i unei torbu u svoju sobu, presvukao se i izašao. Kada je obezbjeđenje pokušalo da ga zaustavi, nije se zaustavio i... otišao je. Otoman Azajtar više nije UFC borac i ne bori se večeras, rekao je Dena Vajt.

Azajtar nema nijedan poraz u profesionalnoj MMA karijeri, a nanizao je 13 pobeda. U UFC-u mu je ovo treća godina ugovora, a dosad je odradio dvije borbe i nokautirao oba rivala u prvoj rundi, najpre Timu Pakalena, a onda i Kamu Vortija.

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti