23. 01. 2021 - 21:34
McGregor jahtom došao izazvati Khabiba Nurmagomedova...Evo...
907
Shares
McGregor jahtom došao izazvati Khabiba Nurmagomedova...Evo koliko je McGregor zaradio od borbe

McGregor jahtom došao izazvati Khabiba Nurmagomedova...Evo koliko je McGregor zaradio od borbe

23. 01. 2021 - 21:34
0
Shares

Gledam hightlights poteza Roya Jonesa, Mike Tysona i shvatio sam da i ja želim takvu svoju kompilaciju pa da kad se umirovim gledam to zajedno sa sinom.

Tako je Conor McGregor (32 godine, 22-4) odgovorio što ga i dalje pokreće u MMA svijetu uoči okršaja s Dustinom Poirierom (32, 26-6), koji je u noći na nedjelju u 4 sata, uz prijenos na Fight Channelu i snimku u nedjelju navečer na Novoj TV.

screenshot-33

Novac sigurno nije glavni motiv, samo od zadnje tri borbe zaradio je tri milijuna dolara, ukupno u karijeri 32 milijuna. Samo od borbi. I još tri puta toliko lajavi Irac privukao je sponzorski.

U Abu Dhabi je na borbu stigao svojom jahtom. Kad je pobijedio Poiriera 2014., za tu je borbu dobio 200.000 dolara, a zadnjih nekoliko borbi nije ulazio u kavez za manje od 2,5 milion dolara. Dok je za ekshibiciju s Floydom Mayweatherom dobio gotovo 100 milion dolara.

Okršaj McGregora i Poiriera najjača je UFC priredba zadnjih mjeseci. No, i ta je borba u sjeni neponovljivog Khabiba Nurmagomedova. On je najavio povratak u kavez, it o riječima:

- Pogledat ću i borbu McGregora i Poiriera i ako netko pokaže nešto posebno, ako me izazove...

Barem izazivanje suparnika nikad nije bilo problem McGregoru...

Sport.ba/24sata

Učitaj još novosti