23. 01. 2021 - 17:52
LUKA JOVIĆ PONOVO REŠETA MREŽE, ZA 73 MINUTA DAO VIŠE GOLOVA...
907
Shares
LUKA JOVIĆ PONOVO REŠETA MREŽE, ZA 73 MINUTA DAO VIŠE GOLOVA NEGO ZA SEZONU I PO U REALU: Pokazao magiju na terenu

LUKA JOVIĆ PONOVO REŠETA MREŽE, ZA 73 MINUTA DAO VIŠE GOLOVA NEGO ZA SEZONU I PO U REALU: Pokazao magiju na terenu

23. 01. 2021 - 17:52
0
Shares

Luka Jović nije čekao dugo da, makar djelimično, ponovi podvig sa nedavnog "novog debija" u Bundesligi.

Podsetimo, srpski reprezentativac je po povratku u Frankfurt postigao dva pogotka u trijumfu od 3:1 protiv Šalkea, a nakon remija s Frajburgom u kome je u srijedu igrao takođe u završnici, gol je dao i po ulasku u igru na gostovanju Arminiji.

2440935-collage-ls

U Bilefeldu Jović ušao u igru u 66. minutu, a samo devet minuta kasnije upisao se u strijelce.

Nakon što su Silva dvaput, a u međuvremenu i naš reprezentativac Filip Kostić, te potom autogolom Nilson "obezbijedili" nenadokadivu prednost od 1:4 za ekipu iz Frankfurta, Luka Jović je nedugo po ulasku u igru u 75. minutu donio "+4" svom timu.

Akciju koju je započeo Kostić, nastavio je Kamada koji je s lijeve strane proigrao našeg golgetera, a ovaj primirio loptu brzo - i ljevicom je, sa oko 11 metara, poslao neodbranjivo u dalji donji ugao gola domaćih:

Poslije ovog meča, Jovićev Ajntraht je skočio čak na šesto mjesto na tabeli njemačkog prvenstva sa 30 bodova, svega dva manje od neophodnog učinka za četvrtu poziciju - posljednju koja vodi u Ligu šampiona.

Luka Jović je, inače, za prva 73 minuta od (privremenog, jer je na pozajmici) povratka u Ajtrantraht dao tri gola, što je više nego koliko je kod Zinedina Zidana dao u Realu za sezonu i po (2).

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti