22. 01. 2021 - 09:43
Zidane završava karijeru u Madridu, ŠPANCI OBJAVILI 2 GLAVNA...
907
Shares
Zidane završava karijeru u Madridu, ŠPANCI OBJAVILI 2 GLAVNA KANDIDATA ZA SELEKTORA:  Ko će biti njegov nasljednik?

Zidane završava karijeru u Madridu, ŠPANCI OBJAVILI 2 GLAVNA KANDIDATA ZA SELEKTORA: Ko će biti njegov nasljednik?

22. 01. 2021 - 09:43
0
Shares

Mediji u Španiji uveliko se bave time ko bi mogao da naslijedi Zinedinea Zidana na klupi Reala ukoliko u skorije vrijeme dobije otkaz.
 
Iako iz kraljevskog kluba uvjeravaju da je Zidan siguran do kraja sezone, pojedini mediji ipak napominju da čelnici Reala razmatraju sve opcije.

I kladionice su već ponudile kvote oko toga ko bi mogao da bude naredni trener slavog kluba, a najveće šanse daju se Massimilianu Allegriu i Tomasu Tuchelu.

Allegri je već neko vrijeme bez posla, 53-godišnji stručnjak pažljivo bira naredni korak u karijeri i vjeruje se da ima želju da jednog dana bude na kormilu Reala.

mercato-psg-un-possible-echange-tuchel-allegri-2216177-768x403
 
Imao je velike uspjehe u protekloj deceniji, tako da u svakom slučaju odgovara profilu stručnjaka koji je potreban da bi se vodio tako veliki klub.

Tomas Tuchel je slobodan po dobijanju otkaza u Paris Saint-Germainu i on je drugi na listi onih koji bi mogli da zamjene Zidanea.

U grupi stručnjaka koji se pominju su i bivši igrač ovog kluba, José María Guti, zatim trener Leipziga Julian Nagelsmann, potom Maurizio Sarri, Raul Gonzalez, Joachim Löw, Laurent Blanc i iskusni Arsen Wenger.

Učitaj još novosti