21. 01. 2021 - 22:54
PORAZ NA DOMAĆEM TERENU NAKON SKORO 4 GODINE Barnli odnio sva...
907
Shares
PORAZ NA DOMAĆEM TERENU NAKON SKORO 4 GODINE Barnli odnio sva tri boda s Enfilda, prvak pet utakmica bez pobjede

PREMIERSHIP

PORAZ NA DOMAĆEM TERENU NAKON SKORO 4 GODINE Barnli odnio sva tri boda s Enfilda, prvak pet utakmica bez pobjede

21. 01. 2021 - 22:54
0
Shares

U okviru 18. kola Engleske premijer lige na Enfildu je gostovao Barnli i odnio puni plijen u meču protiv Liverpula (0:1).

Odigrao je Barnli ovaj meč veoma disciplinovano i nije ostavljao mnogo prostora Liverpulu za postizanje gola. Imali su izabranici Jirgena Klopa (Jurgen Klopp) neke prilike, pogotovo Mohamed Salah (Mohammed) i Roberto Firmino, ali je junak susreta golman gostiju Nik Pope (Nick) bez mnogo problema sačuvao svoju mrežu netaknutom.

Barnli je poveo u 83. minuti golom Ešlija Barnsa (Ashley Barnes) sa bijele tačke. Prethodno je neoprezan u kaznenom prostoru bio golman Liverpula Alison Beker (Allison Becker) koji je srušio napadača gostiju.

Posljednji trijumf Liverpul je upisao prije više od mjesec dana, 19. decembra 2020. godine, kada su "Redsi" slavili ubjedljivu pobjedu na gostovanju Kristal palasu (0:7).

Nakon toga uslijedila su dva remija sa Vest bromvič albionom (1:1) i Njukaslom (0:0), zatim poraz od Sautemptona (1:0) i proteklog vikenda remi u derbiju sa Mančester junajtedom (0:0).

Liverpul je tako nakon aprila 2017. godine upisao prvi poraz u Premijer ligi na domaćem terenu.

Učitaj još novosti