21. 01. 2021 - 19:31
PRGAVI IRAC GOTOVO NEPREPOZNATLJIV Iznenadio mnoge svojim...
907
Shares
PRGAVI IRAC GOTOVO NEPREPOZNATLJIV Iznenadio mnoge svojim izdanjem na sučeljavanju s Poirierom

MMA

PRGAVI IRAC GOTOVO NEPREPOZNATLJIV Iznenadio mnoge svojim izdanjem na sučeljavanju s Poirierom

21. 01. 2021 - 19:31
0
Shares

U Abu Dhabiju se nadolazeće nedjelje održava UFC 257 event koji će predvoditi Conor McGregor i Dustin Poirier. Uoči njihovog drugog okršaja u karijeri održana je konferencija za novinare na kojoj smo vidjeli jedno sasvim novo lice Conora McGregora.

Nije bilo "trash-talka", nije bilo vrijeđanja suparnika, samo puno poštovanja prema "Diamondu" i jako puno samopouzdanja koje je McGregor prezentirao.

Jedno od novinarskih pitanja za Conora bilo je odakle mu motivacija za daljnje nastupe nakon što je napravio apsolutno sve u svojoj karijeri. Njegov odgovor oduševio je mnoge MMA fanove.

62022773-conor-mcgregor-dustin-poirier

"Osjećam da sam tek na početku. Svi govore 'Conore šta radiš, napravio si sve u svojoj karijeri. Bogat si, bogatiji si od Dane (Whitea), šta radiš ovdje?' Zar mi nije dozvoljeno da budem tu? Želim biti ovdje. Želim nastupati radi fanova. Mlad sam čovjek, imam mnogo spektakularnih poteza kroz cijelu karijeru", rekao je Irac pa otkrio što mu je važno i šta želi ostaviti jednog dana kada zaista napusti sport.

"Znate što, sav novac, svi pojasevi, sve to dolazi i odlazi. Ostaje sjećanje na te spektakularne stvari. Dan danas gledam najbolje trenutke u karijeri Roy Jones Juniora, Mikea Tysona, Muhammada Alija... Želim da moji najbolji trenuci karijere budu poput filma. Znate na što mislim? Želim napraviti jako puno spektakularnih stvari koje ću kasnije kao starac gledati zajedno sa svojim sinom, ispijajući viski pored kamina u Irskoj. To je to", kazao je Conor i još jednom potvrdio da se konačno u glavi nalazi na jako dobrom mjestu.

"Volim svoj život. Nemojte me se pokušavati riješiti, obožavam sve ovo, pomogao sam izgraditi sve ovo. Tu sam, spreman sam i imam jako puno motivacije. Dustin je sjajan borac, ali što radi dvostruki prvak? Jednom sam pokorio sve, idem ponovno", kazao je McGregor na presici, piše Gol.hr.

Nakon presice uslijedilo je sučeljavanje njega i Poiriera, koje je bilo napeto ali puno poštovanja. Njihov okršaj, kao i cijeli glavni program UFC-a 257 gledajte u nedjelju ujutro od 4 sata po srednjoevropskom vremenu.

UFC 257, glavni program:

Dustin Poirier - Conor McGregor (laka)

Dan Hooker - Michael Chandler (laka)

Jessica Eye - Joanne Calderwood (muha)

Matt Frevola - Ottman Azaitar (laka)

Marina Rodriguez - Amanda Ribas (slamka)

Učitaj još novosti