20. 01. 2021 - 15:54
Bio je beskućnik i zavisnik, a sada konačno ima posao:...
907
Shares
Bio je beskućnik i zavisnik, a sada konačno ima posao: Nekadašnja NBA zvijezda se vratila na pravi put

Bio je beskućnik i zavisnik, a sada konačno ima posao: Nekadašnja NBA zvijezda se vratila na pravi put

20. 01. 2021 - 15:54
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Šta je sve preživio Delonte Vest do sada u svom životu. Od velike NBA zvijezde, došao je do ruba egzistencije, pošto je muku mučio sa drogom i alkoholom, koji su ozbiljno prijetili da mu u potpunosti unište život. Međutim, ova priča je ipak imala sretan kraj.

delonte-vestss-815x458

Vlasnik Dalas Maveriksa, Mark Kjuban se potrudio da ga lično pronađe i povezao ga je sa majkom, a oni su ga zajedno ubeijdili da ode na liječenje. Bio je to izuzetno dug i spor proces, ali je Vest bio istrajan u tome da uspije. I zbog svega toga sada živi lijep i ispunjen život.

A još jedna dobra vijest jeste da je dobio posao upravo u klinici gdje se liječio. Na fotografijama koje su se pojavile na internetu, on je nasmijan i djeluje izuzetno zadovoljno. Poznati NBA novinar, Šams Šaranija pisao je da Vest sada radi sa momcima i djevojkama koje su mučili istu muku kao i on, a da je ujedno zadržao kontakt sa Kjubanom i svojom porodicom. Tako vodi računa i o svom zdravlju.


On trenutno ima 37 godina, a 2004. godine je izabran kao 24. pik na NBA Draftu. U svojoj karijeri igrao je za Sijetl Supersonikse, Dalas Maverikse, Klivlend Kavalirse i Boston Seltikse. Posle karijere, nažalost, završio je na ulici, a mnogi su pokušali da ga vrate na pravu stazu uključujući Marka Kjubana, Doka Riversa i Džamira Nelsona.

Tokom liječenja, Vest se ozbiljno posvetio sportu. Bavio se jahanjem, vozio je kajak, bacao frizbi, a u novembru je poslije toliko vremena snimljen u košarkaškoj hali.

Podsjetimo, on je u prije nekoliko godina zbog svih problema završio na ulici, gdjje su ga prolaznici našli u veoma teškom stanju nakon konzumiranja opojnih supstanci.

Sport.ba/Telegraf

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti