20. 01. 2021 - 09:54
2 GOLA JOVIĆA "ZAPALILA" MADRID, SVI SU STALI U ODBRANU...
907
Shares
2 GOLA JOVIĆA

2 GOLA JOVIĆA "ZAPALILA" MADRID, SVI SU STALI U ODBRANU ZIDANA: Luka Jović nije zaslužio da igra, EVO ZAŠTO

20. 01. 2021 - 09:54
0
Shares

"Da li zaista mislite da bi Real Madrid pustio Jovića da ide, a toliko im fale golovi?", napisano je u kolumni "Marke".

Dva efektna gola Luke Jovićau dresu Frankfurta su vest dana. Srbin se na pravi način predstavio u novom-starom klubu i za pola sata na terenu u Bundesligi postigao isti broj golova kao za prethodnih godinu i po dana u Real Madridu.

screenshot-10

Podatak koji "žulja" navijače "kraljevskog kluba" ako se uzme u obzir da je Luka Jović plaćen 60 miliona evra, ali ako se uzme u obzir koliko je igrao - da li je iznenađenje?

Mnogi su osudili Zinedina Zidana što je Joviću dao prostor od tek 1.014 minuta, rascpekan na 32 utakmice, poručivši da je partija protiv Šalkea dokaz da je pogrešio, međutim ima i onih koji su stali u odbranu trenera Real Madrida.

Jedan od njih je i kolumnista španskog lista "Marka" koji se u tekstu naslovljenim "Nemojte danas da pričate sa mnom o Luki Joviću" naljutio zbog tretmana Zidana.

"Ili pričajte, ako već želite", odmah je iskontrirao Amalio Moratalja.

"Jović je dao isti broj golova za Frankfurt za 28 minuta kao za godinu i po dana u Real Madridu, a svi pričaju samo o jednoj stvari: Ko je trener koji Joviću nije dao šansu u Madridu?

Oni koji ga kleveću samo u njemu vide krivca, a ne u Luki Joviću. Vidite, da je Zidan vidio efikasnost kod Jovića, uvjeravam vas da bi igrao više minuta. I tako bi mali možda dao koji gol više..."

"To što je Jović upisao na listu strijelaca u Bundesligi je odlična vijest za Real pošto s njima ima dugogodišnji ugovor", podsjeća autor i potom kritikuje Ajntraht zbog poruka na društvenim mrežama.

"Jović nikoga još nije ubijedio. Da li zaista mislite da bi Real Madrid pustio Jovića da ide, a toliko im fale golovi? Takođe, nadam se da ovo nije fatamorgana. Bilo bi loše za sve tri strane. Dva gola, od kojih jedan sjajan, samo su posljedica niza faktora zbog kojih ni za milimetar nisam promijenio mišljenje o igraču i njegovom učinku kod Zidana", dodaje Moratalja.

U kolumni se dodaje da je pred Jovićem još šest mjeseci dokazivanja, a vidjećemo da li će se potom vratiti u Real Madrid i završiti započeto.

Sport.ba/Mondo

Učitaj još novosti