20. 01. 2021 - 08:50
OGLASIO SE OTAC LUKE JOVIĆA, EVO ŠTA JE REKAO O ZIDANU, REAL...
907
Shares
OGLASIO SE OTAC LUKE JOVIĆA, EVO ŠTA JE REKAO O ZIDANU, REAL SE TRESE NAKON OVIH RIJEČI: Otkrio da li će se vraćati u Real Madrid

OGLASIO SE OTAC LUKE JOVIĆA, EVO ŠTA JE REKAO O ZIDANU, REAL SE TRESE NAKON OVIH RIJEČI: Otkrio da li će se vraćati u Real Madrid

20. 01. 2021 - 08:50
0
Shares

Luka Jović pokazao je Real Madridu da griješi za samo pola sata u dresu Frankfurta.
U svom drugom debiju za klub, Jović je postigao dva gola i ponio nagradu za igrača meča, pa su se svi pitali kako mu je za isti učinak u "kraljevskom klubu" trebalo godinu i po dana.

Odgovor je jednostavan, igrao je rijetko, dobijao šansu na kašičicu, pa je zbog toga na udaru španskih medija sada i trener Zinedin Zidan.

Branio se "Zizu" na konferenciji za medije, objasnio da je najlakše reći da je sve njegova krivica, a da je u pitanju ipak "prepumpana" priča u medijima najbolje govore riječi oca Luke Jovića koji ističe da je bio izuzetno ponosan poslije njegovih golova za Frankfurt.

screenshot-10

​"Realu i Zidanu ne mogu i ne zamjeram apsolutno ništa. Zinedin je ime, ličnost. Niko ne može da kaže da je upropastio Luku jer mu nije dao šansu. Francuz je čovjek od ugleda, kod njega svi imaju identičan tretman. Ne mogu da okrivim bilo koga da je nešto smišljeno uradio, jer znam da nije", kazao je iskreno Milan Jović za "Sputnjik".

"Real je veliki klub, tamo je pritisak ogroman, a Luka je stigao kao mlad igrač. Jednostavno, tamo mu se nije dalo, dok mu se u Ajntrahtu koji je njegova 'druga kuća' sve namješta. Ma, jedna potpuno drugačija situacija. Sve ulazi u gol".

Ponosni otac ističe da nije iznenađen zbog Jovićevih golova, čak je i "namirisao" da će biti dva komada, a ističe da je i bolje što je ušao s klupe, pošto bi u suprotnom bio nervozan.

"Od njegovih malih nogu sam vjerovao da će uspjeti. Vidio sam još tada da vrijedi ulagati u njega i pomoći mu, nikada nisam sumnjao u Luku. Prije svega, jer on ima taj urođeni fudbalski talenat. Da ga je neko napravio igračem, to niko ne može da priča, jer bi ih sve onda napravili takve. Luka ima božji dar. Jako je skroman i fin momak", poručio je Milan Jović.

"Možda je predstavljen u drugom svjetlu, da je nešto što nije. To mu je bila škola, sada je roditelj dvoje djece. Ima dva divna sina i dosta se promiijenio. Ranije su oko njega stalno bili drugovi, što je normalno jer niko ne voli da bude sam u drugoj zemlji, drugom gradu. Ali, sada ga srce vuče kući kod djeteta. Uskoro će mu se porodica priključiti i u Njemačkoj", poručio je Milan Jović i dodao da je njegov sin sazreo.

Za oca je najvažnije da Luka ostane zdrav, pošto mu se nije dalo u Real Madridu, gdje je i gol djelovao začarano, dok je sasvim drugačija situacija kada obuče dres Frankfurta.

"U Ajntrahtu ima svu slobodu, u tome je velika razlika. Činjenica je da je on Realov igrač i da se klub pita. Bilo je dosta ponuda za njega sada u januaru, a ja ne želim da ulazim u politiku kluba. Ne sumnjam da će se izboriti da se vrati u Real, najbitnije je da igra dobro u Frankfurtu, da pokaže da je profesionalac jer je iz Ajntrahta otišao kao najveća zvijezda, on sada mora da ispoštuje taj klub, taj grad...", kazao je Milan Jović i prisjetio se kada je Luki skandirao ijelio stadion.

"On je željan golova i fudbala, nije se mnogo istrošio u Realu jer nije igrao. Ima tu sjvežinu koja može da napravi razliku jer se igra na svaka tri dana, a pošto je mlad igrač biće vremena i za Real, Mančester, Milan...", zaključio je otac srpskog napadača.

Luka Jović sa Real Madridom ima ugovor do 2025. godine.

Sport.ba/Mondo

Učitaj još novosti